WELKOM OP REVOLUTIONAIRONLINE

We zijn op gaan op 1 april 2015 van start gegaan met deze website.

Je bent van harte welkom om te reageren op al onze artikelen. Voor de zekerheid bekijken we wel eerst de reacties die binnenkomen om misbruik te voorkomen.

Groet,

Revolutionaironline

6 Replies to “WELKOM OP REVOLUTIONAIRONLINE”

 1. beste Micha, op een of andere manier wens Ik Heilige Woede als terechte ondertoon van jouw uitlatingen te zien en ‘k vermoed, dat dat de enige manier is om nog wat van ’t ellendig tij te keren, want met het new age zweeftevengezever redden we het niet !!!

  je zult het niet nodig hebben, maar hier toch wat woorden ter ondersteuning:
  http://www.filmsforaction.org/articles/deep-anger-we-need-to-rediscover-something-we-lost-along-the-way/

 2. Oproep aan alle Nederlanders om het protest van Break-the-System in Den Haag en op de Dam in Amsterdam te herhalen, maar dan in het Oranje gekleed op 4 mei 2015 vanaf 16 uur verzamelen op het Plein voor het Binnenhof en op De Dam in Amsterdam en eventueel andere pleinen en historische locaties om vanaf 16 uur tot en met 22 uur een lawaaidemonstratie te houden, zoals bij de moord op Pim Fortuyn en Theo van Gogh en wat mij betreft het allereerste Volkstribunaal permanent in te stellen op De Dam in Amsterdam door de Dam permanent in ploegendiensten te bezetten in het Oranje gekleed. Eventueel kunnen de Bilderbergers, die op De Dam in Amsterdam aanwezig zijn, direct gearresteerd worden in verband met zeer ernstige criminele praktijken. De minuut stilte slaan we over, totdat aan onze eisen wordt voldaan met betrekking tot de banken, afschaffing erfopvolging en Jury Nullification. De rest regelt zich dan vanzelf in de toekomst…

  Antwoord

  2 april op 00:59
  Erwin Lensink zegt:

  Viva La Revolucion… Hasta La Victoria Siempre !!!

  Een platform, dat is een perfect idee, aangezien justitie, politie en andere autoriteiten juist het verzet proberen te breken en ons te isoleren. Graag dit platform vermenigvuldigen, als ook het verzet, tot we de vrijheid en soevereiniteit van Nederland en de Nederlanders gewaarborgd hebben, zie ook http://www.erwinlensinkvrij.nl voor plannen en oplossingen!

 3. LS…

  De onderste steen moet boven ! Laat het geen holle kreet zijn want het moet keer op keer gebeuren. Ook Micha zie ik graag weer terug ! Nederland en de Wereld voor de mensen. Niet voor de monsters !

Geef een reactie