HALLUCINERENDE FRAUDE VAN NRC CONTENT PARTNTER DELOITTE BIJ ZUID AFRIKAANSE MULTINATIONAL STEINHOFF

MICHA WIJST AL MEER DAN TIEN JAAR LANG OP DE PLUNDERINGEN DOOR DE GROTE ACCOUNTANTSFIRMA’S DIE ELK BEGRIP TE BOVEN GAAN EN WAAR NIEMAND IETS AAN DOET * HIJ SCHREEF ER ZELFS EEN BOEK OVER * NU GAAN DEZE FRAUDES EEN NIEUWE FASE IN: STEINHOFF ‘KAN NIETS ZEGGEN’ OVER DE OMVANG VAN DE FRAUDE IN DE BOEKHOUDING EN ‘HEEFT GEEN IDEE’ WANNEER DE BOEKEN VAN 2017 KUNNEN WORDEN OVERLEGD EN DE HERZIENE CIJFERS VAN 2016 * EN DAT TERWIJL HET DELOITTE TIENTALLEN MILJOENEN BETAALT OM DIT TE REGELEN * KOERS STEINHOFF GEZAKT MET 90% * TOPMAN WIESE ‘LEENDE’ VORIG JAAR 1,6 MRD EURO MET ZIJN AANDELEN ALS COLLATERAL * STEINHOFF IS ‘GEVESTIGD’ IN NEDERLAND EN GENOTEERD IN FRANKFURT

[wp_ad_camp_1]

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) bevestigt dat het onderzoek doet naar de door Deloitte uitgevoerde controles van de jaarrekeningen van Steinhoff. De werkelijk hallucinerende omvang van de fraude bij Steinhoff International waarbij bijna 100.000 mensen werken kwam aan het licht vandaag via een artikel in de Financial Times met als kop Steinhoff appeals for creditors’ support. Voor de highlights zie de lead bovenaan in de hoofdletters. Wij kunnen onthullen dat hier geen sprake is van fouten of van falen door Deloitte, maar van een welbewuste operatie de onderneming leeg te plunderen. Pikant is dat Deloitte -een van de meest criminele organisaties ter wereld, lees ondermeer Micha’s boek- intenstief ‘samenwerkt’ met NRC Handelsblad. Zal de ‘kwaliteit’ van de ‘journalistiek’ daar vast wel ten goede komen. De ‘big four’ in de accountancy (Deloitte, KPMG, EY en PwC) hebben de politiek en de rechtspaak wereldwijd volledig opgekocht waardoor niets en niemand ze kan stoppen en beyond justice zijn. In de Ahold-boekhoudfraude vanaf 2003 bijvoorbeeld heeft minister Donner persoonlijk ingegrepen om een veroordeling van Deloitte tegen te houden. Opstelten greep herhaaldelijk persoonlijk in op KPMG een reddingsboei toe te werpen. Dit heeft er dan weer mee te maken dat topmannen van de vier organisaties actief zijn in dezelfde ‘netwerken’ als bepaalde politici… Misschien weet Leonne Zeegers hier wel meer van! En Manuel Schadwald, maar die is dood. Met dank aan KPMG.

Eén reactie op “HALLUCINERENDE FRAUDE VAN NRC CONTENT PARTNTER DELOITTE BIJ ZUID AFRIKAANSE MULTINATIONAL STEINHOFF”

 1. Mag narcisme niet beloond worden dan…???

  Die 100.000 ‘gullible fools’ geef je gewoon de Donner WMD behandeling!

  ——————-
  Eurocrats celebrate Christmas with huge payrise: Taxpayers fleeced for €100m more annually

  EUROCRATS in Brussels have secured themselves a merry Christmas with pay rises ensuring that commissioners and MEPs now pocket almost £450 a month more.
  ——————

Geef een reactie