HANS WESTENBERG, ING EN IRT: DE PARALLELLEN

NOODKREET: MICHA DOET EEN DRINGEND BEROEP OP ZIJN LEZERS EN VOLGERS VOOR FINANCIELE STEUN. NAARMATE ZIJN DOELEN DICHTERBIJ KOMEN -EXPOSURE EN VERNIETIGING VAN DE PP-ELITE- KRIJGT HIJ STEEDS MINDER STEUN EN THANS ONTVANGT HIJ VRIJWEL NIETS MEER. WORDT HET ALLEMAAL TE BEDREIGEND? KOMT HET TE DICHTBIJ? DE NEDERLANDSE STAAT HEEFT HET MICHA BIJNA ONMOGELIJK GEMAAKT…

…EEN BAAN TE VINDEN OMDAT HET HELE INTERNET VOL STAAT MET DE FAKE-STRAFZAKEN VAN DEMMINK EN DE DEMONISERINGEN VAN DE DOOR DE STAAT BETAALDE TROLLEN. MET GOOGLE TRANSLATE WEET IERLAND DAT OOK. IK KAN ALLEEN WERKEN ONDER EEN SCHUILNAAM. HET VERKOPEN VAN VIDEO’S LUKT NIET MEER. DE MICHA-CLAIM WORDT FUNDAMENTEEL GESABOTEERD. HET REKENINGNUMMER VAN ONZE STICHTING IS OP TE VRAGEN VIA drsmkat@yahoo.com

5 Replies to “HANS WESTENBERG, ING EN IRT: DE PARALLELLEN”

  1. Een weggedoken veroordeeld smaadschrijvertje dat de leiding moet nemen van het ‘rechtsherstel’ in Nederland? (jaja, ik heb het geneuzel tot de laatste seconde weten uit te zitten) Laten we wel wezen; veel gekker dan dit moet het toch echt niet meer worden! Hoewel.. dat station zijn we eigenlijk ook al lang gepasseerd, ik schat dat 98% van de mensen die Kat volgen dat doen als vorm van vermaak, en alleen de 2% meest intellectueel uitgedaagden deze wartaal nog enigszins serieus nemen. Als zelfs die Maastrichtste hazenlip je ook al links laat liggen moet dat toch wel een indicatie zijn voor het verval van je geloofwaardigheid.

    Gooi er anders nog eens een keer een bedelactie tegenaan…

  2. Als je problemen krijgt met de psychopathische monoliet w.o. Prins Bernhard BV en de USA/GB ‘deep state’, heb je wel een existentieel probleem, ja.

    Psychopaten dekken psychopaten. Ze herkennen de compleet gestoorde ‘alien mindset’ bij elkaar, maar niet als de optelsom van ware krankzinnigheid, maar als top-fit normaliteit…..die de overgebleven moordrobots met machinale energie gaan doorzetten, over lijken links, rechts, troelala.

    Je kunt de morele debielen alleen stoppen door ze (via een moderne psychopatentest) feilloos te herkennen en dan UIT TE NEMEN.

  3. Op zich is het best hilarisch. Kat wil een miljoen omdat iemand ooit een rechtszaak tegen hem begon. Terwijl hij die persoon nu al jaren met laster bestookt. Als Westenberg eens aangifte zou doen tegen Kat wegens laster en stalking. Hij zou op zeker winnen.

Geef een reactie