HARRY ‘BILDERBERG’ VAN BOMMEL EN DE DEMOCRATIE

SP-KAMERLID ROEPT OP ZIJN WEBLOG OM ‘OPENHEID OVER BILDERBERG’ * MAAR ZIJN PARTIJ WEIGERT OOK MAAR EEN STAP TE ZETTEN IN DIE RICHTING * DE NAAM ‘DEMMINK’ IS TABOE OP ZIJN WEBLOG, DE NAAM KOMT ZELFS NIET DOOR DE MODERATIE HEEN * ERIC DONK STAL AL MICHA’S BILDERBERG-FILMPJES, MAAR ONDERSTAANDE STAAT NOG OP YOUTUBE DANKZIJ WIL2SUR5
[wp_ad_camp_1]
BIZAR: ADVOCAAT VAN MICHA WEIGERT ERIC DONK TE SOMMEREN DE BILDERBERG-FILMPJES WEER OP PUBLIC TE ZETTEN * WERKT DEZE ADVOCAAT OOK VOOR DE BILDERBERGERS?

Intussen beginnen we ons een beetje zorgen te maken om de vrienden van WeAreChangeRotterdam in Oostenrijk, zulks temeer daar we via Infowars steeds meer alarmerende berichten doorkrijgen over intimidaties van journalisten. Zou het kunnen dat Nederlandse journalisten nog eens extra hard worden aangepakt wegens de sleutelrol van Nederland bij het vestigen van de wereldheerschappij en het uitmoorden van de wereldbevolking en door de aanwezigheid van zowel Mark Rutte als Beatrix als Jeroen Dijsselbloem? De aanwezigheid van die laatste wordt overigens door alle MSM verzwegen.

2 Replies to “HARRY ‘BILDERBERG’ VAN BOMMEL EN DE DEMOCRATIE”

  1. Onze politici zijn de beste die er zijn. De vraag is echter: voor wie? Geld als ruilmiddel is echt een geweldige uitvinding. Maar ons wettig betaalmiddel is geperveteerd. Gezond geld heeft namelijk helemaal geen politici en bankiers als tussenhandelaren nodig en wie de misdadige collusie tussen bankiers en politici doorziet wordt a-politiek en gaat nooit meer naar de stembus. Ik stem voorlopig alleen nog maar op een partij die de huidige machthebbers strafrechtelijk wil vervolgen èn veroordelen wegens landverraad.

  2. Overal waar een (dergelijk) machtsblok dreigt te ontstaan, wordt de macht en controle, als een insekt eindeloos energiek kruipend, voelend, (omwegen/sluipwegen) zoekend, stekend en prikkend, vanaf een zeker (tamelijk vroeg) stadium overgenomen door ‘adapted compensated psychopaths’, als geen ADEQUATE (!) tegenmaatregelen worden genomen.

    De SP is helemaal geen uitzondering (die de regel zou kunnen bevestigen) op deze “Wet van Stout”.

Geef een reactie