HEAR THIS! JOURNALISTIEK-PROFESSOR BROUWERS WEIGERT VOORBEELDEN TE NOEMEN VAN NEP-NIEUWS

OPROEP: WE MOETEN DE PROFESSOR DWINGEN DOOR ONS MASSAAL TOT HEM TE WENDEN VOORBEELDEN TE NOEMEN VAN NEDERLANDS NEP-NIEUWS * WE ZULLEN IN 2017 EEN KLACHT TEGEN BROUWERS INDIENEN BIJ HET FACULTEITSBESTUUR * UIT DIT ALLES BLIJKT DAT HET HELE NEP NIEUWS-GEDOE EEN GROTE SMERIGE HOAX IS VAN DE NWO EN DE MSM * OON IN NEP NIEUWS-ARTIKEL OP DNR GEEN VOORBEELDEN

[wp_ad_camp_1]

2016-12-22 16:28 GMT+01:00 micha kat :
Geachte heer Brouwers,

Dank voor uw reactie. Het verbaast mij echter wel dat u mij hierin de les leest, terwijl u eerst bereid bleek te willen reageren nadat ik had gedreigd met een klacht en het complete faculteitsbestuur moest cc-en. Uw reactie kan niet compleet zijn zonder dat u enige voorbeelden geeft uit de Nederlandse journalistiek cq.de Nederlandse media -de kern van uw leeropdracht- van ‘nep nieuws’.

In afwachting van uw reactie en vast fijne feestdagen gewenst,

Micha Kat
journalist

Brouwers, B.J. Dec 22 at 5:10 PM
To: micha kat

Geachte heer Kat,

Het laatste dat ik zou willen is u de les te lezen. U bent de baas over uw handelen, ik heb daar geen oordelen of adviezen over. Ik heb u gemeld wat de reden was van de vertraagde reactie. Als u daar andere conclusies aan verbindt is dat ook uw recht, zoals het mijn recht is om die conclusies niet te delen. Dat geldt ook voor uw opmerking over de compleetheid van mijn reactie. Wat ik heb willen zeggen, heb ik gezegd, ik heb er niets aan toe te voegen.

U ook prettige feestdagen gewenst,

Bart Brouwers

3 Replies to “HEAR THIS! JOURNALISTIEK-PROFESSOR BROUWERS WEIGERT VOORBEELDEN TE NOEMEN VAN NEP-NIEUWS”

  1. Nep nieuws herken je vaak aan een hysterische toonzetting (“Breaking!”), slecht onderbouwde verdachtmakingen en persoonlijke aanvallen.
    Een goed voorbeeld is revolutionaironline.com, daar moet je voor de grap eens kijken.

  2. Deze schermutselingen in de marge kosten alleen maar tijd.

    Er moet GERICHT EN ENERGIEK toegewerkt worden naar een MODERNE PSYCHOPATENTEST om te beginnen voor allen in openbare dienst en openbaar bestuur (dat is waar de macht ligt die psychopaten pervers kunnen gaan misbruiken en waar ze dus sterk op gefocust zijn)!!!

Geef een reactie