HEAR THIS! WAAR BLIJVEN DE ‘GEHEIME TEXT MESSAGES’ UIT HET MICHA-ONDERZOEK VAN HET OM?

EXTRA: IN DE VS ZWELT DE WOEDE OVER HET DEEP-STATE RAPPORT OVER DE CLINTON INVESTIGATION AAN MET HET UUR * DIT OMDAT HET RAPPORT WEL DEGELIJK VOL STAAT MET BOMBSHELLS MAAR TOCH EEN WHITEWASH PROBEERT TE ZIJN * OOK DIT GEEFT WEER AAN DAT DE DEEP STATE EN DE PP-ELITE VOLSTREKT IS UITGESPEELD EN ALLES NIET MEER KRIJGT WEG-GESPIND

Eén reactie op “HEAR THIS! WAAR BLIJVEN DE ‘GEHEIME TEXT MESSAGES’ UIT HET MICHA-ONDERZOEK VAN HET OM?”

  1. Slopen is zo negatief, laten wij nou wel gewoon bepaalde waardes nastreven van waarheidsvinding en factchecking, licht schijnen in de duisternis. Laten wij wel goed bezig zijn.

    Maar dat niveau wat je schetst is zo herkenbaar, je ziet het in alle lagen van samenleving nu. Tot aan NSB netwerken aan toe die burgers in de gaten houden en hand en spandiensten leveren. Maar ook dat ‘verwarde personen’ is gevolg van dat beleid dat je schetst.

    SMS? Zal vooral besproken zijn in SM-s kelders en dark rooms, bij travestie verkleedpartijen alleen daar kunnen dat soort gestoorde praktijken verzonnen worden. Onder invloed van de nodige drugs, coke en XTC. Die mensen zijn zwaar gestoord.

Geef een reactie