HEEFT JOOST KARHOF IETS VERKEERDS GEZEGD OVER HET APPARTEMENT VAN PECHTOLD, WIE DAAR ALLEMAAL KWAMEN?

EXTRA: INTERNET ON FIRE OVER EEN MOGELIJK FATALE HEART ATTACK VAN DE SATANISCHE NWO-VOORMAN GEORGE SOROS

DE TELEGRAAF IN FULL PANIC MODE OVER HET PECHTOLD-APPARTEMENT: WAS DAT HET TONEEL VAN SATANISCHE ORGIEEN EN MOET OM DIE REDEN JUIST NU HET BERICHT NAAR BUITEN WORDEN GEBRACHT DAT ALEXANDER ‘EEN NIEUWE LIEFDE‘ HEEFT GEVONDEN?

[wp_ad_camp_1]

In your face! Hebben we hier weer te maken met een actie van de Demmink squads? Of moeten we het in het Nederland van koning Willem en Mark Rutte maar accepteren als het ‘nieuwe normaal’ dat jonge kerngezonde journalisten opeens bezwijken, dood neervallen? Joost Karhof (48) ‘werd opeens onwel en is in de ziekenauto overleden’. Vervolgens komt De Telegraaf met een keurig TV-biografietje. Laten we er thans dit van zeggen: in het Nederland van Joris Demmink kan een enkele opmerking al voldoende zijn iemand naar de andere wereld te helpen. Zoals Els Borst is overkomen die zich liet ontvallen dat de zaak-Demmink nu maar eens goed moest worden aangepakt. Het was dezelfde Alexander Pechtold die aan de knoppen zat bij de ‘operatie Els Borst’ als de man die nu is verwikkeld in ‘penthouse-gate’. Wat heeft Joost Karhof gezegd dat hij opeens ‘onwel moest worden’?

3 Replies to “HEEFT JOOST KARHOF IETS VERKEERDS GEZEGD OVER HET APPARTEMENT VAN PECHTOLD, WIE DAAR ALLEMAAL KWAMEN?”

 1. Heeft u dan werkelijk zo weinig respect voor de doden dat u er direct zoveel mogelijke onzin tegenaan moet gooien?
  Wellicht is het verstandig om eens te onderzoeken hoe fragiel het menselijk leven is, ook als je pakweg vuilnisman bent en nog nooit iets te maken hebt gehad met Demmink, ordes en politici.
  Of is het ‘vermoorden’ van jonge mensen ook al een truc van [vultuzelfin] om dit soort gevallen normaal te laten lijken? In dat geval zou ik toch eens een dokter gaan interviewen om dat na te vragen. Wellicht kan hij/zij u vertellen of dit soort dingen normaal zijn of niet.

  Maar los daarvan: Alvast een gelukkig 2018.

 2. Voorspelling:
  – morgen komt Micha met nieuw bewijs dat Joost Karhof is “omgebracht door de Demmink squads”. Dit bewijs bestaat uit een link naar een andere pagina, die de informatie van Micha heeft overgenomen.
  – overmorgen is “onomstotelijk vast komen te staan” dat de Demmink squads hebben toegeslagen. Het bewijs: een link naar bovenstaand bericht.

 3. Laat me niet lachen!!
  Nog NOOIT hebben we Micha gehoord die ooit de naam van deze Joost Karhof heeft uitgesproken. Tot gisteren wist Micha niet eens wie het was, maar vandaag weet Micha opeens ALLES van hem, niet alleen door wiens toedoen hij is overleden, maar ook waarom. Alsof Micha het flauwste benul had waar Karhof mee bezig was waardoor hij in zijn ziekelijke fantasie te koppelen is aan de zogenaamde ‘PP-elite’.
   
  Ik stel voor dat Micha maar eens een dodenlijst publiceert. En dan niet zoals hij nu doet achteraf, gewoon door alle mensen die overlijden toe te voegen aan de lijst. Nee, gewoon nu een lijst publiceren met mensen waar de PP-elite achteraan zit, zodat als er eentje van overlijdt je terecht kan zeggen: ‘zie je wel, dat had ik voorspeld’?
  Maar dat doet onze opportunistische proon natuurlijk niet! Die is veel beter in voorspellingen achteraf. En dat is vanuit Micha’s oogpunt ook de beste benadering, want mensen met meer dan 3 functionerende hersencellen nemen hem toch al niet serieus, terwijl weekdieren zoals Hop toch wel achter Micha’s verhalen aan blijven hobbelen, no matter what!!

Geef een reactie