HERMAN BOLHAAR NA 40 JAAR PEDO-SCHANDALEN BIJ JUSTITIE ‘GESCHOKT’; HOE DIEP ZIT HIJ ER ZELF IN?

WIE KRIJGT DIT ALLEMAAL BIJ ELKAAR GEDACHT? NIEMAND: HET KAN ALLEEN MAAR ECHT GEBEUREN IN HET LAND VAN JORIS DEMMINK EN MARK RUTTE

[wp_ad_camp_1]

Hoe krankzinnig de reactie van Herman Bolhaar op het bekend worden van de zoveelde OM-pedofiel is, blijkt ook uit wat nota bene zijn familielid Marcel Haenen twee dagen geleden over de affaire-Leenders schreef: De verdenking tegen de hooggeplaatste magistraat komt op een ongelukkig moment voor het OM. In 2014 gaf het gerechtshof in Arnhem het OM het bevel „met voortvarendheid” een onderzoek te beginnen naar verdenkingen dat de jarenlang hoogste ambtenaar van het ministerie van justitie, Joris Demmink, zich zou hebben schuldig gemaakt aan het verkrachten van twee minderjarige jongens in Turkije. Het OM weigerde zo’n onderzoek omdat ze geen begin van bewijs zagen. Inmiddels is het onderzoek naar Demmink afgerond en buigt het Gerechtshof zich op 30 juni over een verzoek van het OM de strafzaak tegen Demmink te seponeren. Er zou geen enkel belastend materiaal zijn gevonden. De zaak wordt achter gesloten deuren behandeld.

3 Replies to “HERMAN BOLHAAR NA 40 JAAR PEDO-SCHANDALEN BIJ JUSTITIE ‘GESCHOKT’; HOE DIEP ZIT HIJ ER ZELF IN?”

 1. Maar Alex Jones is inmiddels gestopt met berichten over #Pizzagate.
  Heeft zelfs zijn excuses aangeboden aan “Je t’aime les enfants” = James Alefantes, eigenaar van Comet Pizza in Washington DC, een van de machtigste lieden in DC.

  Micha Kat kan men niet vergelijken met Alex Jones, integendeel!
  Johan Oldenkamp die dat deed is een charlatan dienaangaande, ook zijn theorieën bevatten bewezen onjuistheden.

  Micha is onze dankbaarheid waardig. We zouden al lang ontwapend zijn, zonder helden als de moedige heer Kat.
  Die voor ons zijn nek uit steekt, om de verborgen waarheid over de politiek in kaart te brengen.

 2. Toen ik onderstaand stukje schreef had ik het filmpje nog niet gezien, want dat wilde niet meteen opstarten om een of andere reden.

  Maar goed PP-elite, dat is voor alle duidelijkheid weer eens wat anders dan reptilians of sociopaten of paranoïde schizofrenen.

  Laat het de lezer echter duidelijk zijn: Prins Bernhard was een zgn. ‘adapted compensated corporate’ PSYCHOPAAT. Een, gezien deze gevaarlijke en diepe persoonlijkheidsstoornis uitverkoren, glibbergladde SS intrigant, verrader en spion.
  Die de SS ook ijskoud zou verraden, als die hem niet op het lijf geschreven was.

  Laat zo’n totaal krankzinnige flikker zijn gang gaan en je hele land wordt een gekkenhuis.

  Op den duur leven mensen van een half pakje pennywafels per dag, terwijl Bernhards kleinzoon voor 92 miljoen belastinggeld een luxe, minutieus ingericht vliegtuig gaat kopen om daar, zelf genoeglijk stoethaspelend aan de stuurknuppel (want vliegt met een auto reeds uit de bocht), de ozonlaag die de penny-wafel eters dan nog beschermt mee aan barreltjes te vliegen.

  Het is wel voor de hand liggend om dit nu (pedo) plunder elite te noemen.

  Overigens werden daarvoor gevoelige ( = door Bernhard -evt. bij gelegenheid- te vervangen door meer stabiele types….) collega’s alleen van de aanwezigheid van Gonsalves al doodziek.

 3. Ze hebben dat onderzoek zeker met voortvarendheid gedaan, want als psychopaten een bevel krijgen, dan gaan ze zich pas ECHT inspannen!

  Er is gewoon niks, er was niks en er zal nooit wat zijn. Joris Demmink is gewoon geen corrupt varken dat door het netwerk van Prins Bernhard (naar SS model) op een sleutelpositie is geplaatst. Punt uit.

  De verbijstering van dhr. Bolhaar is ongetwijfeld niet geacteerd. Het zal je maar gebeuren, dat je moordenaars moet vervolgen en dat je baas Gonsalves heet.
  Daar val jet toch van je stoel, niet dan!? Een normale menselijke reactie hoor.

Geef een reactie