HERSTEL: HET GAAT BETER MET CHRIS KLOMP DAN OOIT! WIE STOPT CHRIS KLOMP?

WE NEMEN ONS EERDERE BERICHT OVER CHRIS KLOMP TERUG: CHRIS KOMT NIET AAN DE BAK? CHRIS WORDT NET ALS OLAF ‘MH 17’ KOENS OVERLADEN MET PRIJZEN! * CHRIS IS NU ‘DE BESTE INTERNETJOURNALIST’ VAN NEDERLAND * CHRIS IS ONLANGS ‘AANGENOMEN’ BIJ DE ‘OP EEN NA GROOTSTE KRANT VAN NEDERLAND’ * CHRIS WERKT ‘VOOR HET GROOTSTE PERSBUREAU VAN NEDERLAND’

BREAKING: DE DOOR DE STAAT AANGESTUURDE CHRIS KLOMP VERVANGT DE A CHARGE-ONDERZOEKER KOEN VOSKUIL BIJ HET AD

Hoe konden we zo dom zijn te schrijven dat journalist en jager op ‘complotdenkers’ Chris Klomp ‘nergens meer aan de bak komt’? Waar haalden we dat in godesnaam vandaan? Wat waren onze bronnen, onze bewijsstukken? We geven het maar eerlijk toe: we keken bij deze stelling alleen naar serieuze media die werkelijk onderzoek doen en naar waarheid berichten. We waren media als Nieuwe Revu, ANP en AD -waar Demmink-onderzoeker Koen Voskuil kort voor de komst van Chris definitief de mond is gesnoerd net als Jeroen de Jager destijds bij de NOS- even vergeten. Foutje. Kan gebeuren. Natuurlijk zijn ANP en AD -waar Chris Klomp de hetze aanvoerde tegen Wim Dankbaar en tegen het bekend worden van de dagboeken van Maaike Vaatstra- ‘media’. De vraag is alleen: wat voor media? Journalistiek of propagandistisch? Onthullend of verhullend? A charge of a decharge? Steeds die laatste van de twee. Helaas. Dit blijkt wel uit het optreden van Klomp in de zaak-Vaastra waar hij zich inzette voor het niet-bekend worden van de dagboeken. Chris komt wel aan de bak, maar alleen bij de doofpot-media. Sterker: daar krijgt hij meer werk dan ooit en wordt net als Olaf ‘MH 17’ Koens met prijzen overladen! Toen we schreven ‘Chris komt nergens meer aan de bak’ bedoelden we: als journalist. Als doofpotter, complot-bestrijders en pedo-propagandist bij de staatsmedia heeft hij meer werk dan ooit! En dat is ook logisch, want de doofpotters moeten harder en harder werken om alle doofpotten gesloten te houden! Gouden tijdens dus voor Chris Klomp!

7 Replies to “HERSTEL: HET GAAT BETER MET CHRIS KLOMP DAN OOIT! WIE STOPT CHRIS KLOMP?”

 1. Mispoes: Normale mensen rectificeren fouten, maar psychopathocratieën als PB BV liegen fundamenteel tegen elke rede en zonder verhoging van de polsslag gewoon door, ook als ze tegen de lamp gelopen zijn.

  Totdat ze worden uitgenomen.

 2. Dat bevorderen van verderf is “vorsten” van Borgggga kaliber niet vreemd natuurlijk.

  Daar komt “het vet” altijd bovendrijven.

  Denk hierbij niet slechts aan PB maar ook aan ‘pure evil’ antisociale figuren als Rolph Gonsalves, H.A.A.G. Vermeulen, K.J. Kraan enz. enz.

 3. “”waar Chris Klomp de hetze aanvoerde tegen Wim Dankbaar en tegen het bekend worden van de dagboeken van Maaike Vaatstra- ‘media’””

  Hoogstwaarschijnlijk is dat je eigen interpetatie, overigens hoe komt Chris Klomp zo in de zaak verzeild??? Is hij tig malen lastig gevallen door Wim en zijn aanhang??

  Overigens lijkt mij het niet zo handig om door te linken naar Mauritz die Wim een loer heeft gedraaid.

  “”” …..optreden van Klomp in de zaak-Vaastra waar hij zich inzette voor het niet-bekend worden van de dagboeken.”””

  Lijkt me erg sterk gebracht onderzoeksjournalsit Kat, schijnbaar is jouw belevingswereld heel gevoelig en maak je van mug een olifant.

  Overigens dat gebral van je over Voskuil + de sneer zal wel te maken hebben met dat Voskuil types zoals jouw liever ziet gaan dan komen.
  Sja en dan verval meneer Kat in dit soort teksten, overigens kan je de vraag stellen wie het verhaal Demmink werkelijk in de ether heeft geholpen Voskuil en v/d Plas of een zeker Micha Kat.

Geef een reactie