‘HET BELLEN VAN WESTENBERG WAS OK; DE FOUT LIGT BIJ MICHA: HIJ HAD WESTENBERG MOETEN BELLEN!’

MICHA ROEPT OP TOT EEN ALL OUT-OORLOG TEGEN RECHTERS IN HET ALGEMEEN BELANG: ZO KAN HET NIET LANGER

HET VERHAAL VAN HET KAMP-WESTENBERG IS NU DAT MICHA NIET IS GEDAGVAARD OMDAT HIJ ADVOCAAT HUGO SMIT CITEERDE EN ZICH DAARMEE SCHULDIG ZOU HEBBEN GEMAAKT AAN SMAAD, MAAR OMDAT HIJ GEEN WEDERHOOR HEEFT TOEGEPAST BIJ WESTENBERG! * DIT IS NIET ALLEEN EEN MALICEUZE LEUGEN, HET SNIJDT OOK JURIDISCH GEEN HOUT * WE HADDEN DIT ZO KUNNEN AANTONEN AAN DE HAND VAN DE EERSTE DAGVAARDING UIT 2004 MAAR DAT MOET DAN MAAR IN DE CASSATIE

11 Replies to “‘HET BELLEN VAN WESTENBERG WAS OK; DE FOUT LIGT BIJ MICHA: HIJ HAD WESTENBERG MOETEN BELLEN!’”

 1. Algemeen belang …………… natuurlijk Kat, misschien heb je het niet meegekregen maar het is al een aantal jaar micha micha micha micha en nog eens micha ongeacht wie je daar voor kan gebruiken.

 2. “” Jammer voor de mensen die hierin hebben geïnvesteerd, want die lopen dus hun deel van de vergoeding mis. Onee, die konden ze toch al op hun buik schrijven, want Micha, die normaal gesproken toch altijd alles goed backupt, was opeens eventjes zijn administratie van deze mensen ‘kwijt’…””

  Lijkt mij niet zo moeilijk te achterhalen wie er destijds hebben geld ingelegd, …datum van oproep en vervolgens de bankafschriften bekijken vlak na deze data. Tevens vermoed ik dat er mensen een tekst bij hebben vermeld zoals de Micha claim.

  Overigens wel grappig Kat heeft Jaren in de advocatuur rondgehangen en komt vervolgens aankakken met Stapeltje. Een beetje mens snap dat deze inleg van +/- 375,- iets te zuinig is als er een miljoen te halen valt

  1. Ja inderdaad, Stapel bouwt alleen maar aan zijn eigen CV…..Hmmmpppfffftts!!!

   Nee, even serieus; Stapel is een kwalitatief even begaafd advocaat als dat Micha journalist is… Hahaha! I kill me!!!!

 3. Om iedereen even uit de spanning van de ongewisheid te halen: de uitspraak is pas op 16 januari 2018, met als voorbehoud dat er een administratieve achterstand is, en het dus later kan worden.

  1. Jaja, 16 januari. Maar zolang hoeven we niet te wachten, hè? Wil je mijn uitspraak nu al vast hebben? Zelfs Micha zelf gelooft er niet in. Want ga maar na; zou iemand met zijn volle verstand die verwacht in het gelijk gesteld te gaan worden, de rechters die dat moeten gaan doen met zoveel kabaal van corruptie beschuldigen?

   Stel je voor hoe dat er dan uit moet zien als hij hier op 17 januari met de pet in de hand zijn verontschuldigingen komt aanbieden dat hij het toch al die tijd bij het verkeerde eind heeft gehad! Óf hij valt zélf door de mand als pedofiele kinderverkrachter die door zijn corrupte vriendjes in het gelijk gesteld wordt. Iets wat hij in dat geval gemeen zou hebben met wel meer van dit soort zelfbenoemde pedojagers…

   Hoe dan ook, dit blijft natuurlijk een hypothetische gedachten exercitie. Half januari gaat hij gewoon de bietenbrug op, en de final countdown is begonnen naar de volgende ineenstorting van één van de zovele zuilen waar de irrealistische verwachtingen in het onbetekenende leventje van deze lowlife op gebaseerd zijn!!

  2. Er is geen “iedereen”, en het is ook niet spannend. Als Micha het wél spannend had gevonden was ie vandaag niet full retard gegaan over de rechterlijke macht.
   Het meest essentiele element van de rechtzaak ontbrak in het pleidooi, nl. het bewijs dat Micha’s teloorgang als journalist ook maar iets te maken heeft met wat er in 2004 is gebeurd tussen hem en Westenberg. En dus komt er ook geen vergoeding van tonnen. Hooguit een fooi van een paar duizend. Waar Micha dus geen zak aan heeft. Ook een cassatie verandert daar niks aan.

 4. Bedankt voor het lachen want in NL valt er steeds minder te lachen sinds aantreden van graaikoning Willy. Pure satanisten gezien huidig beleid en daar is dat hele Demmink en rechterlijke macht slechts het gevolg van. Hoe kan je serieus een zaak behandelen als er zo’n portret van prins pils in de rechtszaal hangt. Hoe?

 5. Arme Micha!
  Helemaal totaal in paniek doet hij de totaal onzinnige suggestie aan zijn volgers om tijdens rechtszaken de rechters voor pedofiel uit te gaan maken. Alsof dat iets oplost. Integendeel; dat helpt ook alleen dat handjevol koekwousen die nog in Micha geloven nog dieper in de shit als die ook voor smaad en laster in het cachot worden gegooid.

  Jammer dat opa Nico niet met zijn handycam in de zaal zat, want ik had het verloop van deze zaak wel eens willen volgen. Vooraf stond al vast dat ondanks de grootmeesterlijke capaciteiten van Thijs Stapel er weinig vertrouwen bestond in de goede afloop. Hierop heeft Micha in eerdere artikelen al een voorschotje genomen door vooraf alvast maar de leden van de rechtbank te beschuldigen van allerlei niet ter zaken doende feiten. Dat een rechter in 1973 betrokken was bij een collega die te lang voor de blauwe streep had gestaan is echt heel relevant in deze zaak omtrent de Michaclaim. Om in ieder geval achteraf de mogelijkheid achter de hand te hebben om te kunnen zeggen: “zie je wel?”.

  Nee, het behoeft geen glazen bol om te kunnen voorspellen dat Micha ook hier weer down gaat als een ouwe onderbroek. Jammer voor de mensen die hierin hebben geïnvesteerd, want die lopen dus hun deel van de vergoeding mis. Onee, die konden ze toch al op hun buik schrijven, want Micha, die normaal gesproken toch altijd alles goed backupt, was opeens eventjes zijn administratie van deze mensen ‘kwijt’…

Geef een reactie