HET CONFLICT MET CHRIS KLOMP LOOPT UIT DE HAND

CHRIS KLOMP VERZIEKT EN VERGIFTIGT NAMENS DE STAAT EN NAMENS JORIS DEMMINK DE COMPLETE NEDERLANDSE JOURNALISTIEK * BIJ GEBREK AAN FEITEN EN ARGUMENTEN GEBRUIKT KLOMP HET ‘ARGUMENTUM AD BACULUM’: WE KOMEN JE HALEN EN SLUITEN JE OP

3 Replies to “HET CONFLICT MET CHRIS KLOMP LOOPT UIT DE HAND”

 1. Dat Rusland de Amerikaanse verkiezingen heeft gehackt is onmogelijk.
  Dan zouden ze hun mensen op alle stembureaus moeten hebben om de uitslagen te manipuleren.

  Wat wel mogelijk is, dat is dat Hillary en de Democraten de verkiezingen hebben gehackt. Maar dat door de hoge opkomst en de vele stemmen op Donald Trump zo hoog was, dat die 20% van het hacken door Hillary niet genoeg was om de verkiezingen te winnen.

  Veel Amerikanen in 30 jaar niet gestemd hadden, maar gingen stemmen om op Donald Trump te stemmen. Het was ook goed zichtbaar in de Campagne, waar de opkomst voor de bijeenkomsten rond Donald Trump enorm was, maar bij Hillary was er erg nauwelijks spontane opkomst.

  Wat misdadigers als Chris Klomp, John Podesta en Hillery Clinton bezield is goed bekend middels Pizzagate.

  Micha Kat zou veilig in Nederland moeten kunnen werken, Chris Klomp zou zich moeten verbergen in het buitenland. De pedofiele machthebbers bestellen voor tonnen euro’s pizza, kaas en hotdogs, waar ze dan domino op spelen!

 2. Graig Murray echter ‘still does not really know what hit him’.

  Die studie gaat hem gewoon echt boven de pet (dat red je namelijk niet met een gemiddeld V-WO IQ), maar hij heeft naast een gemiddeld V-WO IQ wel een geweten en mogelijk hoog EQ…..dat dus gaat opspelen/waarschuwen zoals het behoort!

  Steeds dezelfde mensen zitten er niet achter, maar steeds één en dezelfde (monolitisch samenspelende) ‘mindset’ (door een kritieke beschadiging in het instinctief substraat wordt door de bank genomen in ca. 2% van de gevallen een “buitenaardse” puur kwaadaardige lege huls geboren) DE -aan de buitenzijde niet herkenbare goed gemaskeerde- OPTELSOM VAN WARE KRANKZINNIGHEID:

  ———————-
  Dit stuk gaat over Craig Murray, auteur, verslaggever en tegenwoordig mensenrechtenactivist. En… oud-ambassadeur voor Groot Brittannië! Bijzonder, want daarbij deed hij geen concessies aan zijn principes. Want toen hij ambassadeur was in Oezbekistan beschuldigde hij de Karimov-regering van mensenrechtenschendingen en dat nog eens tegen de wens van de Britse regering in. Murray diende 3x een klacht in bij het Britse Ministerie van Buitenlandse Zaken, in november 2002, begin 2003 en nog een keer in juni 2004.

  Informatie over de Islamitische beweging in Oezbekistan die banden zou hebben met Al Qaida was volgens Murray verkregen via marteling en dus onbetrouwbaar, immoreel en illegaal. Hij beschreef het als onze ziel verkopen aan de duivel. Vervolgens werd hij door de regering van Tony Blair (ook bekend van de onzinnige ‘Colin Powell WMD” van GolfoorlogII = honderdduizenden gruweldoden) in oktober 2004 uit zijn ambassadeurschap gezet. Maar in deze video vertelt Murray gewoon hoe het zit. Over de mensen die áchter de verschillende oorlogen in de wereld zitten, telkens dezelfde mensen blijken te zijn.
  ————————-

 3. PB BV is een psychopathocratie onder dekmantel van vrije verkiezingen.

  Dat zijn seriemoordenaars, onherkend (wel door prins Bernhard, maar niet door normale overheidspersonen) geïnfiltreerd op sleutelposities, die voor hun krankzinnige moordlust juist compensatie zoeken door anderen te laten bezwijken onder de boetes, belastingen, empathieloze huisuitzettingen etc. etc. en voor zichzelf de wet naar de hand te zetten.

  Er valt niets aan te verbeteren of te therapieën. Je kunt er uiteindelijk ALLE ‘pure evil’ van verwachten.

  Zeker als je niet bereid bent om je zieltje aan de duivel te verkopen, zoals de Britse ex-(want dan vlieg je eruit)ambassadeur Graig Murray.

  http://www.wanttoknow.nl/politiek/de-indrukwekkende-britse-ex-ambassadeurs-speech/

  Dat is echt heel “alien” griezelig en ongewenst.

  We moeten gaan TESTEN EN UITNEMEN (want je herkent deze zich maskerende gruweldingen niet met het blote oog. Het voordeel van de twijfel mag je ze echter niet geven!!!).

Geef een reactie