HET ECHTE DRAMA ROND DE MH 17 MOET NOG BEGINNEN

WAT EEN SCENARIO: DAAGS VOOR DE PRESENTATIE VAN HET ‘ONDERZOEKSRAPPORT’ DOOR DE PEDOFIELEN STORTEN DE VS COMPLEET IN * HET SPEELVELD ZIET ER NU COMPLEET ANDERS UIT DAN VORIGE ZOMER TOEN DE BILDERBERGERS BESLOTEN 200 NEDERLANDERS TE ‘OFFEREN’ OP HET ALTAAR VAN DE DERDE WERELDOORLOG * ONZE STELLING: NEDERLAND IS IN HET HELE MH 17-VERHAAL GECHANTEERD MET DE PEDO-DOSSIERS

Het wordt nu zo spannend allemaal dat het nauwelijks meer te bevatten is. Maar we proberen het hoofd koel te houden. De VS storten in. Militair dan; de economische collapse zal spoedig volgen. Lees hier hoe Obama deze ineenstorting (zie foto) zelf toegeeft en hier de concrete gevolgen hiervan voor de Syrie-crisis. Lees hier hoe de VS worden geconfronteerd met alweer een dreigend nieuw oorlogsfront tegen China. In het licht van dit alles is een oorlog tegen Rusland uitgesloten. Dat betekent dat het hele MH 17-complot -om via een false flag boven Oekraine een oorlog met Rusland te forceren- is mislukt. Dat betekent dat het dus ook geen zin meet heeft Poetin de schuld te geven. Maar de Nederlandse pedofielen lopen kilometers achter de feiten aan en komen morgen met een rapport, precies, dat nog past in het ‘oude’ scenario van de demonisering van Poetin en Rusland. Er is voor de Dutch Safety Board geen weg meer terug. Totale chaos zal het gevolg zijn. Deze chaos biedt kansen, met name voor de waarheid. Aan het licht zal komen dat Nederland is gechanteerd door de NWO om vanuit Schiphol het fatale false flag-vliegtuig te laten opstijgen en bijna 200 landgenoten op te offeren. Net als dat het geval was in het drama-Srebrenica. En in de zaak-Baybasin. Wanneer dat is nog de vraag.

2 Replies to “HET ECHTE DRAMA ROND DE MH 17 MOET NOG BEGINNEN”

 1. Vooropgesteld dat de homofiele pedofielen volledig incompetent zijn en niets kunnen presteren, alleen kunnen misbruiken, vernietigen en plunderen: als ze een oorlog tegen Rusland hadden willen ontketenen -wat wel blijkt uit die LGBT actie- hadden ze toch voor vervalst bewijs kunnen zorgen -zoals in Irak en alle andere kwesties- en de dagen daarna kunnen zeggen: Rusland heeft ons aangevallen, wij activeren artikel zoveel van de NAVO (dacht artikel 5 uit m’n hoofd), en dan had de VS de volgende dag kunnen aanvallen. Bij wijze van spreken, eerste een gigantische media campagne en daarna oorlog.

  Ik twijfel, maar het kan heel goed van de incompetente pedofielen komen.

 2. Eind februari 2014 de 21e of 22e stonden op het Maidanplein een paar tuinkabouters te bléren die te ver voor de muziek van de EU waren uitgelopen.

  Gestoorde Verhofstadt stond daar met zijn assistent mafhans v.Baalen.
  Beloften gedaan aan een georkestreerd publiek dat enthousiast handen klapte maar waarbij ze voor hun beurt spraken. Waren ontsnapt aan de aandacht van Juncker the Drunker.

  Dit aspect is natuurlijk meegenomen in het onderzoek en zal wel vermeld worden in het rapport.

  Of toch niet?

Geef een reactie