HET EERSTE SLACHTOFFER VAN DE PEDO-VERHOREN: MARCEL GELAUFF VAN DE NOS

ROBERT BAS WEIGERT ONS TE WOORD TE STAAN EN VERWIJST DOOR NAAR… MARCEL GELAUFF * ONVOORSTELBAAR: NOS AL 16 JAAR TOT IN DETAIL OP DE HOOGTE VAN DE SADO-PEDO-NETWERKEN MAAR WEIGERDE ER OOK MAAR IETS AAN TE DOEN * DAT MAAKT DE STAATSOMROEP MEDE-VERANTWOORDELIJK VOOR HET VERWOESTEN VAN DE LEVENS VAN DUIZENDEN KINDEREN

[wp_ad_camp_1]

4 Replies to “HET EERSTE SLACHTOFFER VAN DE PEDO-VERHOREN: MARCEL GELAUFF VAN DE NOS”

 1. Nee, Micha, dat denk ik niet, maar je kunt van al die duizenden verkrachte en in stukken gesneden baby’s één geval noemen waarin daarvan sprake was en dat Demmink ermee te maken had?
  Als je dat niet kunt is je verhaal toch dunner dan flinterdun?

 2. Logica van malle Micha: Gelauff zit naast Willem Alexander waarvan de vader wordt ‘genoemd’ als betrokken bij pedo-netwerken en hieruit volgt dat Gelauff betrokken is bij pedo-netwerken. Ik pas in mijn jas, mijn jas past in mijn tas, dus ik pas in mijn tas.

  Logica by association oftewel doorfantaseren tot het sprookjesboek helemaal is volgeschreven.

  p.s.: Ik vroeg het al vaker: kan Micha één geval documenteren van de ‘duizenden’ baby’s die door Demmink c.s. zijn verkracht, in stukken gesneden dan wel uit bomen zijn geschoten?

  1. Poes Mis denkt zeker dat de pedofielen op elke vermoorde baby’s zijn baby-paspoort achterlaten net als de ’terroristen’ bij de false flag-terreuraanslagen!

   1. En omdat de door Micha verzonnen daders dat niet doen speldt hij de in stukken gesneden baby’s allemaal een paspoort van Joris op. Uiteraard ook virtueel want de gevallen van verkrachte en in stukken gesneden baby’s bestaan alleen in het hoofd van Micha.

    Mijn God, wat een deerniswekkend ziek gefantaseer!

Geef een reactie