HET EERSTE SLACHTOFFER VAN HET CORONA-VIRUS IN NEDERLAND IS BEKEND: ROBERT JENSEN

SUCCESVOLLE INTERNET-SHOWMASTER ZIT QUA JOURNALISTIEK NU HOPELOOS KLEM * HIJ MOET ZICH AFZETTEN TEGEN DE MSM EN KAN DUS NIET MEEGAAN IN DE GELAUFF/TELEGRAAF FEAR MONGERING HYSTERIA * MAAR HIJ WIL ZICH OOK VERRE HOUDEN VAN ‘COMPLOTGEKKIES’ ALS MICHA KAT -EN MILJOENEN ANDEREN ZOALS LEDEN VAN DE AMERIKAANSE SENAAT– DIE WETEN DAT COVID 19 EEN BIOWEAPON IS VAN DE BILDERBERGERS * STERKER: JENSEN WEET NIET EENS WAT ‘BILDERBERGERS’ ZIJN! * DUS ZEGT JENSEN: IK DOE MAAR NIETS! * MAAR HET WORDT NOG ERGER: JENSEN SOLLICITEERDE GISTEREN OPENLIJK NAAR EEN BAANTJE BIJ WILDERS E/O BAUDET (START VIDEO)! * BOTTOM: SPECIAAL VOOR JENSEN: ZO DOET RUSH LIMBAUGH HET MET HET CORONAVIRUS!

We hebben het vaker gezegd: we vinden de youtube-show van Robert Jensen hartstikke leuk. Binnen de kaders die hij voor zichzelf heeft neergezet (en die zijn zeer strikt en nauw) doet hij ook wel degelijk goed werk en draagt bij aan het ‘wakker maken’ van vele mensen. Chapeau daarvoor! Maar wij hebben het hier over zaken als journalistiek, integriteit en ‘echt nieuws’ -en daar heeft de voormalige RTL-showmaster -het is hem niet kwalijk te nemen- weinig kaas van gegeten. Neem nou het grootste nieuwsverhaal van dit moment en van de laatste weken: de Corona-crisis. Omdat Jensen geen journalist is maar een showmaster en niet gaat voor de waarheid maar voor de ‘business’, kan hij dit onderwerp niet behandelen omdat er voor hem geen politiek/strategische manier is om dat te doen. Jensen bedrijft dus politiek en geen journalistiek. We komen daar later op terug. Ga maar na: hij kan niet de NOS en De Telegraaf (‘we gaan allemaal dood!’) gaan lopen nadoen want daar zet hij zich nu juist tegen af. Maar hij wil vanuit zuiver politieke belangen ook niet te dicht in de buurt komen van wat wij de ’truthers’ noemen en wat Chris Klomp ‘complotcriminelen’ noemt. Dus doet hij maar niets. Vanuit journalistiek oogpunt is dat natuurlijk onvergefelijk, al helemaal voor iemand die zich op de borst slaat als brenger van ‘het echte nieuws’. Als Jensen integer zou zijn en inderdaad het ‘echte nieuws’ zou willen brengen, zou hij naar eer en vermogen en naar zijn eigen inzicht de waarheid moeten zien te achterhalen over het corona-virus precies zoals Micha doet. Daarbij kun je raak schieten, maar ook mis -dat is part of the game zoals met alles in het leven.

Tot slot nog even terugkomen op onze constatering dat Robert Jensen geen journalist is, maar een politicus in de knop. Hij geeft dit zelf letterlijk toe in bovenstaande video! Ook hiermee gooit hij zijn integriteit als journalist te grabbel, want alles wat hij doet en brengt doet hij -we constateerden het reeds eerder- om in het gevlei te komen bij Wilders en Baudet. Nu weten de lezers van deze site en van het ‘echte echte nieuws’ dat beide heren bedriegers zijn en volksverraders die geen enkel onderwerp van belang aansnijden en al helemaal gillend van angst wegrennen als je de woorden ‘Demmink’, ‘Halbe’, ‘MH17’ of ‘Kajsa’ noemt -dus heeft ook Jensen het daar maar niet over. Baudet roept wel wat over de EU en over 5G -en dat snijdt ook best hout- maar dat gebeurt allemaal op zo’n manier dat hij bij voorbaat weet dat er niets zal veranderen en dat er niets met zijn woorden zal gebeuren. Hij wordt als het ware door Rutte betaald voor het baantje van ‘roepende in de woestijn’. Vanavond heeft Jensen geen uitzending. We gaan kijken wat hij morgen gaat doen!

Geef een reactie