HET EINDE: LICENSE TO KILL VOOR POLITIE NU EEN FEIT

HIER IS JAREN NAAR TOE GEWERKT EN DEZE SITE EN KLOL HEBBEN VERSLAG GEDAAN VAN ELKE STAP * NIEMAND HEEFT GEPROTESTEERD, GEEN POLITICUS VOND HET DE MOEITE WAARD DAT DE MACHT NU IEDEREEN KAN AFSLACHTEN * DE TELEGRAAF GEBRUIKT ALS PROPAGANDA-VEHIKEL VOOR IMPLEMENTEREN LICENSE TO KILL

[wp_ad_camp_1]

O wat is het weer geraffineerd in elkaar gezet door De Telegraaf en Jack de Vries! Drie dagen geleden kwam daar opeens uit het niets het bericht Nekklem waarschijnlijk niet doodsoorzaak. En dat terwijl de nekklem daarvoor zo onomstreden was als doodsoorzaak, dat burgemeester Van Aartsen nota bene zelf ‘een nekklem ondering’! Ook dat was natuurlijk weer bedacht door de spindoctors van Jack de Vries. Maar nu moest een aanloopje worden genomen naar het vrijuitgaan van de moordenaars van Mitch dus spinde Jack het bericht dat het allemaal toch niets te maken had met die nekklem…. Aan de kant van de nabestaanden is de hele operatie namens de staat ‘begeleidt’ door spook-advocaat Richard Korver die eerder de Robert M.-misbruikzaak ‘afhandelde’ in het ‘algemeen belang’.

2 Replies to “HET EINDE: LICENSE TO KILL VOOR POLITIE NU EEN FEIT”

 1. Psychopathische forensisch artsen in PB BV zat die 2 + 2 = 5 op het nippertje ijskoud forensische dwalingen uitspreken, zoals de roemruchte onstuitbare Vermeulen (e.a. grosso modo 2% en wellicht 8-10% van de rechtenstudenten is moreel debiel/blind, dus keus voor PB BV genoeg….!!!) dat doet met juridische. De jongeman kreeg opeens hartritmestoornissen en toen een hartstilstand, niks aan te doen:

  ———————–
  …..een rapport van een forensisch arts dat de verdediging op de valreep inbracht. De conclusie van dat rapport luidt dat Mitch Henriquez overleed aan een hartstilstand en niet als gevolg van een nekklem
  ————————

  Gelukkig komt PB BV er zo mee weg. Net als met medeplichtigheid aan Golfoorlog II, zeker (!) nu Piet Hein Donner in de Raad van State een hele dikke zwaarwegende vinger in de pap heeft gekregen (wie zit daar achter???) bij het besluit om al dan niet vervolging in te stellen.

  Hitler die besluit om de ‘Sonderkommandos’ al dan niet te vervolgen. Dat gezonde democratische idee zeg maar.

 2. Psychopathocratieën en vooral Bernhards SS psychopathocratie moeten naar believen kunnen vermoorden wie zij willen.

  Als je je zonder verhoging van de polsslag medeplichtig maakt aan, ja gebouwd bent op abjecte oorlogsMISDADEN (gericht tegen al wat menselijk is) zoals Dresden, waarom zou je dan als “overheid” niet proactief kunnen vermoorden wie je wil?

  God bestaat voor psychopaten niet, althans niet ECHT (religieuze integratie ONMOGELIJK bij deze stoornis in het instinctief substraat). Ze zullen zich wel voordoen als monnik van hun eigen kloosterorde, die dan bijv. mensenoffers mag brengen en iedereen verkrachten (Iwan de Verschrikkelijke) of ze zullen een staatsgodsdienst in het leven roepen zoals de Anglicaanse Kerk of de Nederlands Hervormde kerk. Dat soort krankzinnigheid.

Geef een reactie