HET GAAT GEBEUREN: MICHA BRENGT DE HAAGSE KINDERVERKRACHTERS DOWN NET ALS TRUMP DIE IN DC!

MICHA HEEFT NU UW STEUN MEER DAN OOIT NODIG: THE ENDGAME GAAT BEGINNEN * WIE GAAT WINNEN? HET LICHT OF DE KINDERMOORDENAARS VAN JORIS DEMMINK, GESTEUND DOOR DE VOLKSKRANT, CHRISTINE WILDEMAN, DE HAAGSE ELITE EN JUSTITIE?

2 Replies to “HET GAAT GEBEUREN: MICHA BRENGT DE HAAGSE KINDERVERKRACHTERS DOWN NET ALS TRUMP DIE IN DC!”

  1. De kokhalzende hiernalistiek waarmee propagandistisch brandpunt vanavond hun niet meer bestaande geloofwaardigheid als staatsorgaan nog enigszins tracht op te vijzelen, bevestigt voor mij slechts de welbekende methode van de van zijn sokkel gepleurde pedofiel die zich via een zogenaamd pedo vervolgend orgaan als vertegenwoordiger wel naar buiten moet profileren omdat voor iedereen al lang is komen vast te staan wie er de meest gore pedo van het huis is?! Want waar waren jullie (en waarom zijn jullie nog steeds nergens te bekennen?!) hoernalistjesss van Brandpunt bijvoorbeeld toen DEZE woekerende inhaligheid van de ‘bancaire’ sector in Mexico nog ongestoord op volle toeren draaide? ‘Hahaha’..;

    “Trollen en nepnieuws Via internet worden we gebombardeerd met nieuwsberichten, die soms overduidelijk niet waar zijn, maar ook: niet van echt te onderscheiden. Veel van die berichten worden gemaakt om te manipuleren. Net als de werkwijze van zogeheten trollen; vaak anonieme reageerders die niets anders doen dan ontregelen. Het is een bedreiging voor objectieve berichtgeving, voor de democratie. Eigenlijk is het ‘t nieuwe oorlog voeren. Aart Zeeman ging op zoek naar de bron van deze verzinsels en kwam terecht in Sint-Petersburg.”

Geef een reactie