HET GROTE LEGAL TEGEN-OFFENSIEF VAN MICHA: HIER IS HET OVERZICHT!

MICHA VECHT TERUG MET VOLLE KRACHT TEGEN HET SATANISCHE OFFENSIEF HEM KAPOT TE MAKEN VANUIT JUSTITIE EN DE MSM * STEUN HEM IN ZIJN STRIJD TEGEN DE PP-ELITE OP ELKE DENKBARE WIJZE * HET REKENINGNUMMER VAN DE STICHTING IS NOG ALTIJD OP TE VRAGEN VIA drsmkat@yahoo.com

[wp_ad_camp_1]

1. De zaak-Westenberg. Op 7-11 begint de grote showdown om 13:30 uur bij het Hof te Den Bosch. Thijs Stapel is bezig bij het OM een vrijgeleide te krijgen voor Micha zodat deze zijn eigen proces kan bijwonen tegen de criminele en corrupte rechter die op grond van zijn publikaties met ‘vervroegd pensioen’ werd gestuurd. Alle feiten en omstandigheden staan vast en zijn pro-Micha. Deze hele zaak in een grote horror-film voor de PP-elite. We verwachten massale inzet van politie en ME en een extreem agressieve Roland Freisler-rechter die zal weigeren Micha e/o zijn advocaat uberhaupt het woord te geven.

2. De MSM-getuigenverhoren. Jeroen de Jager (NOS), Chris Klomp (AD), Gerlof Leistra (Elsevier), Marcel Haenen (NRC) en advocaat Gerard van der Meer kunnen worden opgeroepen om onder ede te verklaren over samenspanning met Justitie tegen Micha. Het verzoekschrift is ondermeer hier te lezen.

3. De bodemprocedure tegen De Volkskrant in de ‘paranoide gek-zaak’. Lees hier alle feiten en achtergronden. Wat in deze mail nog niet eens ter sprake komt, zijn de bewezen banden van Hulspas met de Staat.

4. Op 8-11 dient het hoger beroep van Micha tegen de 10 maanden onvoorwaardelijk-veroordeling wegens een uitspraak over Marcel Gelauff. Het Hof zal worden verzocht deze zaak aan te houden zodat eerst de getuigen kunnen worden gehoord (zie onder 2) zodat kan worden aangetoond dat hier geen sprake is van Micha die een delict heeft gepleegd tegen Gelauff, maar precies omgekeerd: Gelauff en anderen hebben onrechtmatig en strafbaar gehandeld tegen Micha.

5. De Bart Mos-‘doodsbedreiging’-zaak ligt thans bijn de Hoge Raad. Die zal zich met name moeten buigen over de vraag of er sprake kan zijn van een ‘doodsbedreiging’ als reeds direct daarop een excuus-mail volgde. Ook het feit dat de ‘doodsbange’ Bart Mos weken wachtte met zijn aangifte die volledig werd ondersteund door De Telegraaf waarmee Micha in een groot conflict lag speelt een rol.

6. De ‘grote’ strafzaak rond de ‘bommeldingen’ en de smaad en laster ligt ook bij de Hoge Raad. Cruciaal is hier dat een voor Micha zeer gunstig en belangrijk tussenarrest van de Haagse Hof opeens spoorloos verdween.

7. De graffiti-zaak (ondermeer huis Joris Demmink) wordt nu al zes jaar tegengehouden door het Haagse Hof. Formeel loopt de zaak daar nog altijd.

2 Replies to “HET GROTE LEGAL TEGEN-OFFENSIEF VAN MICHA: HIER IS HET OVERZICHT!”

 1. We verwachten…..een extreem agressieve Roland Freisler-rechter die zal weigeren Micha e/o zijn advocaat uberhaupt het woord te geven.
  ——————
  Ik verwacht een dergelijk type, maar dan ‘adapted compensated’, de proactieve agressiviteit verholen onder een ‘mask of sanity’ om niet “krankzinnig als Freisler” op te vallen, die niet zal weigeren om het woord te geven, maar niet eerder dan nadat hij, zoals bekend van H.A.A.G. Vermeulen van de Centrale Raad van Beroep in bijv. de zaak Spijkers, 2 grote handgemaakte vleeskroketten in zijn oren heeft gestoken.

  De zaken zullen ongeïnteresseerd richting MK worden afgeraffeld, omdat in Prins Bernhard BV, inmiddels alle staatsmachten geen tijd meer hebben om elkaar te controleren, totdat ze gezamenlijk het vliegende nijlpaard van Prins Bernhard, bevestigd door 2 getuigen, hebben gevangen en ingesloten.

  Dit heeft uiteraard prioriteit 1 en alle andere aangiftes en rechtszaken zijn aan dit streven ondergeschikt.

  Kunt u de logica nog volgen?

Geef een reactie