HET HAAGSE COMPLOT: DE ROLODEX-VERDACHTEN

ER IS ANNO 2015 NA 35 JAAR PEDO-JUSTITIE (VANAF RECHTER CORNELIS STOLK EN DE YVONNE KEULS-PEDO-RECHTERS IN DEN HAAG) NOG MAAR EEN CONCLUSIE MOGELIJK: DE HELE STINKENDE BEERPUT VAN JUSTITIE MOET WORDEN DOORGETROKKEN * NIEMAND HOEFT ZICH IN NEDERLAND NOG AAN DE WET TE HOUDEN OF ZICH TE ONDERWERPEN AAN HET OORDEEL VAN DE RECHTER

Ouderling Abbink, ‘raadsheer’ bij het Hof Arnhem-Leeuwarden (volgende week wordt bekend of hij mag bepalen of Micha een crimineel is) zei het zo mooi voor de EO-radio: voorbeeld-gedrag! Dat moet worden geeist van alle mensen met een (belangrijke) publieke functie zoals politici en rechters. Immers, volgens de bekende redenering: als de ‘hoge heren’ zich niet houden aan wet en gebod, kan zulks dan wel worden geeist van de ‘gewone man’? Nu is de vraag: welk voorbeeld bedoelt ouderling Abbink als hij preekt over het belang van ‘voorbeeldgedrag’ door de ‘elite’? Als we het laatste stuk van Ton Hofstede lezen is het antwoord op die vraag snel gevonden: het verkrachten van kinderen en het smokkelen van drugs. Ondermeer. Het enige juiste antwoord hierop van het volk is natuurlijk niet deze ‘voorbeelden’ te gaan volgen en ook kinderen te gaan verkrachten en drug te gaan smokkelen, maar om deze toga-criminelen buiten de samenleving te plaatsen en te doen alsof ze niet bestaan. Want wie met gezond verstand laat zich berechten door een kinderverkrachter of door iemand die daaraan passief meewerkt?

Eén reactie op “HET HAAGSE COMPLOT: DE ROLODEX-VERDACHTEN”

  1. De “Oranjes” zijn (proactief agressieve) Tokkies tot de 12e macht.

    Goed voorbeeld voor……Tokkies en (vanouds) grote aanzuigende werking voor Tokkies uit Tokkiestan, Tokmenistan, Tokkië enz. enz..

    Einde totaal van zoek mensen!

Geef een reactie