HET IS ALTIJD NOG ERGER: AMBER ALERT IN HANDEN VAN PEDOFIELEN?

WE HEBBEN HET ALTIJD AL GEDACHT OMDAT AMBER ALERT EEN ONDERDEEL VORMT VAN DE POLITIE -EN DIE IS GEHEEL IN HANDEN VAN DE PEDOFIELEN * SINDS DE JAREN ’80 BEWAAKT DE POLITIE VERKRACHTINGS-ORGIEEN VAN DE HAAGSE ELITE * NU IS ER BEWIJS VANUIT DE VS DAT AMBER ALERT DAAR IN HANDEN IS VAN DE PEDONETWERKEN (VANAF 1:50)

4 Replies to “HET IS ALTIJD NOG ERGER: AMBER ALERT IN HANDEN VAN PEDOFIELEN?”

 1. Het feit dat jullie geen van allen willen inzien dat de mate van collaboratie waarbinnen ook Trump gecompromitteerd met de pedocratie van zijn joden schaduwpooiers onderdanig laf heeft te dansen, alleen al blijkt uit het feit dat Killary nog voor zijn inauguratie ondanks zijn belofte tijdens zijn campagne door nota bene de trekpop zelf van een vrijgeleide verzekerd diente te zijn?!; mp3 mp3 mp3

  ‘He will die in jail’: Intelligence community ready to ‘go nuclear’ on Trump, senior source says

  ‘Mass sex assaults’ by refugees in Frankfurt on New Year’s Eve were made up – police

  Flynn’s Departure Spells The End Of Trump Being Different

  1. Die 108morris108 is een fanatieke antisemiet.

   Hij verteld hetzelfde als wat Hitler vertelde, een Joodse samenzwering, tegen alle feiten in. Een erg onbetrouwbare bron, met een geheime agenda om de werkelijke samenzweerders te beschermen.

   Joden die voor de samenzwering werken verraadden de Joden, zoals Kurt Waldheim of George Soros.

 2. Ik moest n.a.v. dit artikel denken aan het lot van Anass uit Wassenaar: “Justitie is ervan overtuigd: Anass Aouragh (13) heeft zichzelf om het leven gebracht. Dat blijkt uit het onderzoek naar de dood van de kleurrijke brugpieper uit Wassenaar. Het resultaat werd gisteren naar buiten gebracht. Tientallen getuigenverklaringen en camerabeelden hebben duidelijk gemaakt hoezeer Anass het leven zuur werd gemaakt.”

  Denkt er eigenlijk nog iemand aan Anass? Zijn er nog mensen die zich nog iets afvragen bij zijn ‘zelfmoord’? Hoe dicht ligt Wassenaar eigenlijk bij Den Haag?

Geef een reactie