HET IS BEWEZEN: CORONA IS EEN HOAX (EEN ZEER MILD VIRUS); HET ECHTE VERHAAL IS 5G

LUISTER HIER NAAR MICHA’S TIENDE CORONA-VLOG WAARIN HIJ HET ALLEMAAL UITLEGT * ER KLOPT WERKELIJK HELEMAAL NIETS VAN HET CORONAVIRUS-VERHAAL: DE SYMPTOMEN, DE HERKOMST, DE STERFTECIJFERS, DE TESTS, DE CELEBRETIES: HET IS ALLEMAAL LEUGEN, LIST EN BEDROG!

4 Replies to “HET IS BEWEZEN: CORONA IS EEN HOAX (EEN ZEER MILD VIRUS); HET ECHTE VERHAAL IS 5G”

 1. Micha, je bent gewoon een domme lul, dat je denkt dat er mensen zijn die dit hersenspinsel geloven. Alleen het snappertje van Dinie is nog beperkt genoeg om niet gelijk al met de allereerste vraag te komen; als het dan een 5G besmetting is, hoe komt het dan dat familieleden van mensen die naar Wuhan, Wintersport in Italië of carnaval geweest zijn OOK zijn besmet?

  En hoe komt het 5G signaal op een cruiseschip midden op de oceaan, terwijl het bereik van een dermate korte golf zo klein is dat er in de straten om de 300 meter repeaters moeten worden gemonteerd omdat de golf anders de klanten niet bereikt?

  Je zegt dat dit is onderzocht, dus ik zou zeggen; kom maar op met die onderzoeksresultaten!! Of is dit zoals gewoonlijk weer een ‘onderzoek’ van de Kat-faculteit aan de Universiteit van Micha’s luchtkasteel?

  1. Jij bent helaas de domme lul omdat je gelooft wat de MSM schrijven. Ik zeg dat er twee dingen TEGELIJKERTIJD spelen: 5G en het virus. Het virus is minder dodelijk dat een ‘gewone’ forse griep (in Nederland vielen bijvoorbeeld in 2018 8000 doden) maar toch nog altijd behoorlijk dodelijk. Dus vandaar de besmettingen. De extreme klachten zoals de ‘ontploffende longen’ zijn veroorzaakt door 5G. Te moeilijk for you? Hier de link naar de griepepdiemie 2018, VEEL dodelijker dan Corona. De MSM kunnen alles wat Corona betreft dus eindeloos opblazen en uitvergroten:
   https://www.dvhn.nl/groningen/Is-de-griep-na-ruim-8.000-doden-eindelijk-op-zijn-retour-23075433.html

   1. En weer geef je blijk van het feit dat jouw snappertje in standje basisschool is blijven steken. Hoezo was de griep van 2018 ‘veel dodelijker dan deze corona’? Corona heeft tot nu toe 276 levens gekost, maar dat is op basis van nog maar 5560 besmettingen, net geen 5%. Als dit uitgroeit tot een volume van 5 miljoen besmettingen, zoals bij de griep, dan hebben we het over bijna een kwart miljoen doden. Waar blijf jij dan met je 8000 griepslachtoffers?

    Ja, bij de ‘waarheidsjournalisten’ moeten we zijn voor de berichten over ontploffende longen, varende G5 switches, en dood uit de lucht vallende vogels. Dat lees je inderdaad niet in de MSM. Alleen bij deze ‘waarheidjournalisten’ lees je dan weer niet over de onderzoeksresultaten waar deze berichten op gebaseerd zijn. En dat hoeft ook niet, want dat schrijft iedereen op feesboek toch wel van elkaar over.

    Maar, gelukkig zijn de marsmannetjes onderweg om ons te komen redden. Kijk, dat is dan weer JOUW waarheid, en van dat instabiele vrouwtje waar je momenteel zoveel mee optrekt.

Geef een reactie