HET IS ECHT WAAR: YBO BURUMA TREEDT IN VOETSPOREN IVO OPSTELTEN: ‘ER ZIJN HIER GEEN CORRUPTE RECHTERS’

NET ZOALS DE MEEST LIEGENDE MINISTER OOIT SPRAK: ‘EEN MINISTER LIEGT NIET’ ZO SNOEFT DE MEEST CORRUPTE RECHTER: ‘ER ZIJN IN NEDERLAND GEEN CORRUPTE RECHTERS’ * MEDE DANKZIJ YBO BURUMA ZIT BAYBASIN AL 18 JAAR ONSCHULDIG VAST * BURUMA BLAAST HET LAATSTE RESTJE VERTOUWEN IN DE RECHTSPRAAK IN EEN KLAP VOLLEDIG OP * LUISTER EN HUIVER!

[wp_ad_camp_1]

De Romeinse jurist Cicero noemde het een oratio pro domo. Maar dat begrip is niet meer van toepassing op wat Ybo ‘Baybasin’ Buruma ons voorschotelt in bovenstaande video. This is unprecedented of we moeten verwijzen naar Ivo Opstelten, de minister die louter heeft gelogen en (juist daarom natuurlijk) de historische uitspraak deed: Een minister liegt niet. Zo doet Ybo nu de uitspraak: Rechters zijn niet corrupt. Corrupte rechters bestaan niet in Nederland. We moeten ook denken aan het sprookje De Nieuwe Kleren van de Keizer. Hoe minder eerlijk en onafhankelijk de rechters zijn, hoe harder ze gaan roepen hoe eerlijk en onafhankelijk ze zijn. Wij roepen nu alle burgers van Nederland op alle rechters in alle gerechten qualitate qua te wraken omdat ze deel uitmaken van een pervers en crimineen systeem dat het verkrachten van de eigen wetten en het martelen van de burger tot hoogste doel heeft verheven. Binnenkort Ybo maar weer eens bellen. Vragen of hij wel eens heeft gehoord van Hans Westenberg.

7 Replies to “HET IS ECHT WAAR: YBO BURUMA TREEDT IN VOETSPOREN IVO OPSTELTEN: ‘ER ZIJN HIER GEEN CORRUPTE RECHTERS’”

 1. Justitie heeft mijn communicatie grotendeels afgesloten en mijn E-mails verdampen onderweg. Daarom plaats ik -ik kàn niet anders meer, mijn leven is in groot gevaar- dit bericht ook hier op de site van Micha. Mijn naam is J.G. (Hans) Bosman en ik woon in het dorpje Oostwold in Oost-groningen, aan de Noorderstraat 70. Ons huis staat voor een habbekras te koop omdat mijn vrouw en ik moeten vluchten naar het buitenland. Mijn vrouw heeft al een bloeding gehad van de stess en ikzelf ben op van de zenuwen en dood- en doodsbang. Na tien jaren van zware terreur van het O.M. Groningen waarin ze steeds opnieuw proberen mij voor gek te verklaren (ik heb een vliegbrevet) en mij steeds opnieuw met keiharde en psychologisch doordachte mokerslagen slag op slag steeds wat verder naar het randje van de dood duwen ben ik het zat. Steeds maar weer opnieuw wordt ik door de politie van Winschoten uit mijn huis gesleurd. Het is politiecel in en politiecel uit, gevangenis in, gevangenis uit. Mijn gordijnen zijn ‘s avonds dicht omdat ik niet beschoten wil worden. Want ik verkeer in levensgevaar. Ik heb de moordenaars van het O.M. Groningen achter mij aan en die moordenaars hebben alle overheidsorganen tegen mij ingezet. Het tuig van het O.M. Groningen probeert mij de dood in te jagen. Want ik weet “te veel”.
  Dat zit zo: ik heb vijf jaar van mijn leven doorgebracht op Jeugdpsychiatrisch Centrum “Zandwijk”, Scheltemalaan 11 te Amersfoort (dat is justitie) omdat er in mijn jeugd twee pogingen tot moord op mij zijn ondernomen door een gezinslid en omdat dit gezinslid ook mijn vader, vlieginstructeur J.B. Bosman de Zanden 2 Teuge, op een bijzonder vieze manier de dood in heeft gejaagd: deze is in 1971 onder de trein gesprongen. “Zandwijk”, het beste dat justitie ooit heeft gehad (er kwamen buitenlandse delegaties op excursie), heeft een strafblad voor dit gezinslid laten maken om mij duurzaam tegen dit gezinslid te beschermen. De mensen van “Zandwijk” waren er van overtuigd dat dit gezinslid een blijvend gevaar voor mij zou vormen en daarom heeft dit gezinslid een niet-verjarend strafblad gekregen met de strafbladaantekening: “gevaarlijk”. Het strafblad is gebaseerd op een psychologisch onderzoek van dit gezinslid en op een buurtonderzoek in het dorpje Teuge waar we vroeger woonden. Het strafblad is een vonnis van de Arrondissementsrechtbank Zutphen uit 1969 (kan een jaar meer of minder zijn) en werd destijds op het kantoor van “Zandwijk” aan mij voorgelezen door mijn maatschappelijk werkster Hanneke Smit. Ikzelf ben de hoofdgetuige van dit strafblad en verder waren aanwezig als getuigen mijn hoofdgroepsleider Richard Meima en een oud-rechter die de stukken naar “Zandwijk” had gebracht. Ook op de hoogte van dit strafblad is hoogleraar jeugdpsychiatrie Prof. Dr. M. Eijer in Roden: hij was destijds mijn therapeut op “Zandwijk”.
  Omdat ik de hoofdgetuige van dit strafblad ben dat justitie voor mijn veiligheid heeft gemaakt willen de moordenaars van het O.M. Groningen mij de dood injagen. Waarom? Welnu: degene die dit strafblad heeft (een zuster van mij) is per ongeluk in het onderwijs terecht gekomen. En dat had natuurlijk nooit mogen gebeuren: justitie heeft er dus geen zorg voor gedragen dat onderwijzend personeel ALTIJD gescreend moet worden. En van die blunder daar mag ik nu het slachtoffer van worden: de hoofdgetuige van het strafblad wordt nu door het schorem van het O.M. Groningen de dood ingejaagd zodat ouders en kinderen er nooit achter kunnen komen dat ze aangifte tegen de school kunnen doen. Zò zit dat! En nu moet ik al weer opnieuw voorkomen voor iets dat ik niet gedaan heb en ga ik weer minstens voor twee maanden de gevangenis in. De confuguratie tijdens al die walgelijke “rechtzaken” die ik steeds moet ondergaan (die zijn steeds zeer ingrijpend geweest in het leven van mij en mijn vrouw en dit wordt nu al de zesde “rechtzaak”) is steeds dezelfde: mijn toegewezen “OKEE-advocaat” verdedigt de belangen van het O.M. en de onwelgevallige hoofdgetuige van het strafblad is de “verdachte” die natuurlijk steeds maar weer opnieuw exemplarisch gestraft moet worden en die vooral langdurige psychiatrische verpleging nodig heeft. Een aantal burgerhandlangers van het O.M. Groningen (twee er van wonen hier bij mij in de straat) hebben bij mij en mijn vrouw een zee aan vernielingen mogen aanrichten (om strafbare feiten uit te lokken!) en mogen daarna naar slachtofferhulp om geld te eisen voor de vernielingen die ze bij de hoofdgetuige van het strafblad hebben aangericht. Diepe krassen in de Saab, putten in een meetvlak van één van onze werktuigmachines (mijn vrouw en ik hebben een bedrijf in de werktuigbouw), vernielingen van losse planten en van plantenbakken in onze tuin….het gaat maar door. Als de hoofdgetuige er wat van zegt wordt hij door de politie uit zijn woning gesleurd omdat hij de “goede” naam van de daders heeft beschadigd.
  En ik ben dit vieze geknoei van het O.M. Groningen spuugzat. Ik heb werkelijk niemand iets gedaan en daarom wil ik ook niet vermoord worden. En al helemaal niet omdat ik “te veel” weet. Justitie zèlf is met haar lakse geknoei schuldig aan het hele debakel: onderwijzend personeel moet namelijk ALTIJD gescreened worden. En daar mag de hoodfdgetuige van het strafblad (dat ben ik) natuurlijk nooit om worden vermoord. Want dat is een zeer ernstig misdrijf, en dan ook nog eens uitgevoerd door justitie! Rotzooien met een getuige is een zeer ernstig misdrijf en uiterst strafbaar. Een zeer ernstig misdrijf uitgevoerd door ons justitie-apparaat!
  Ik ga de naam van de school hier nog niet noemen. Want dan word ik meteen al opgehaald door de politie van Winschoten en word ik platgespoten. Volgende week moet ik met mijn vrouw naar mijn toegevoegde advocaat (een “OKEE”- advocaat die stiekem de misdadige belangen van het O.M. Groningen verdedigt en zich daar ook eerlijk voor laat betalen) en hoor ik hoe dit verder gaat. Ik sta te trillen op mijn benen van vermoeidheid en het aangedane onrecht en ik kan haast niet meer slapen. Misschien moet ik straks onderduiken bij een kennis maar als ik echt gezocht word (dat is nu nog niet het geval) dan hebben ze me natuurlijk zo te pakken. Misschien word ik straks dood gevonden in een cel. Of krijg ik een waarschuwingsschot in mijn nek. Maar als aan dit zeer ernstige misdrijf dat wordt uitgevoerd door justitie bekendheid wordt gegeven dan wordt misschien wel ons hele justitieapparaat opgeblazen. Daarom ben ik doodsbang. Maar toch ga ik dit vieze zaakje op nog veel meer sites plaatsen. Ik moet wel, ik heb geen andere keus meer. Ik moet vechten om mijn leven. Want ik “weet “te veel”. En ik ben echt dood- en doodsbang. Ik hoop dat ik mediale aandacht voor dit weerzinwekkende misdrijf kan krijgen. Alleen bekendheid aan dit vieze zaakje kan mijn leven redden!

 2. Gek dat MK steeds maar wenst te gaan praten/telefoneren “met een lantaarnpaal” (zou het door de bedrieglijke mensengedaante komen???):

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’

  TESTEN EN UITNEMEN

 3. Psychopaten zijn door mij wel eens omschreven als:

  MECHANISCH ORERENDE PAARDENKADAVERS

  Is dat wat we hier zien, ‘glib’ inspelend op een gebiologeerd publiek van prooidieren?

  Ze aldus krankzinnige pragmatische apenkool verkopend?

 4. De reden waarom je dus rechters niet kunt vertrouwen is omdat:

  De functie van rechter aantrekkelijk is voor psychopaten: macht en controle.

  Er binnen het aanstellingsbeleid (door wie in PB BV???) geen psychopatentest zoals bedoeld door o.a. dr. Martha Stout en DSR is ingebouwd.

  Psychopaten denken daarbij zelf en het ‘fundamentally rigged’ speelveld stelt ze telkens in het gelijk, superieur te zijn aan mensen met een (immers: energie vretende) NORMALE emotionele/morele wereld (ECHT verantwoordelijkheidsgevoel).
  Deze veronderstelde superioriteit van de narcist of psychopaat, rechtvaardigt natuurlijk ook buitenissige beloningen. Kwaliteit moet betaald worden……
  Zij hebben zelf geen enkel besef de “optelsom van ware krankzinnigheid” te zijn.

 5. Vergeet ook Koenders, Plasterk en Hennis-Plasschaert niet……

  Vreemde elkaar het balletje toespelende “nekharen types”.

  PSYCHOPATENTEST GEWENST

 6. Het is dan ook verbijsterend om in de “alternatieve media” hele verhalen te horen van de eigenaardigste lichtzinnige kwibussen, die dan afsluiten met de opmerking dat Churchill de meest vooruitziende, beste en grootste politicus van de 20e eeuw was.

  Zo ongeneeslijk biologerend blijken deze gladde charmante/charismatische MONSTERS voor sommigen.

  Ook het gevangenispersoneel was helemaal in de ban van onderstaande “Holmes” evenals de vrouwen die hij heeft vergast of laten stikken.

  TOTDAT HET TE LAAT WAS…….

 7. Als mijn nekharen bij een figuur dat in PB BV een soortement ‘rising star’ wordt (denk o.a. Sorgdrager, Donner, Balkenende, Daalder, Eurlings etc. en dus ook deze Buruma) overeind gaan staan -gedreven door een archaïsch zintuig dat bij de meesten niet meer lijkt te functioneren- dan is het foute boel wat het narcisme van een dergelijk figuur betreft. Psychopaten zijn daarbij 100% narcist.

  Ook het binnen de overheidsadministratie geïnfiltreerde ‘adapted compensated’ type psychopaat heeft een ‘alien mindset’ als de seriemoordenaar in de link hieronder, maar hun logische doch duivels krankzinnige “vergassingsprojecten” kunnen dan zo groot worden als de militaire middelen van dat moment toestaan. Zie bijv. Churchill (die al eerder in Engeland mensen wilde laten verbranden etc. etc.) en “Dresden”:

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/H.H._Holmes

Geef een reactie