HET JANSEN-EFFECT: TELEGRAAF WORDT ALLERHANDE

BREAKING: PAUL JANSEN DOET ZIJN VOD NU COMPLEET IN DE UITVERKOOP * HET EINDE VAN DE TELEGRAAF IS BEREIKT * VRAAG: GAAT MICHA DOOR NA 23 SEPTEMBER ALS DE TELEGRAAF EEN ADVERTENTIE-VOD WORDT VOOR SUPERMARKTEN? * REDACTEUREN DE TELEGRAAF WORDEN ONTSLAGEN OF MOETEN RECLAME MAKEN VOOR LIDL EN ANDERE CONCERNS

Lidl helemaal over op diervriendelijk vlees
HUIZEN – Lidl stapt als eerste supermarkt volledig over op vlees met het Beter Leven-keurmerk van de Dierenbescherming. Al het vlees uit het assortiment heeft straks minimaal een van de drie sterren van Beter Leven. Met deze stap biedt de supermarktketen klanten in fases uiteindelijk een 100 procent diervriendelijker vleesassortiment, aldus Lidl woensdag. In 2011 begon Lidl in Nederland al met de verkoop van vleesproducten met het Beter Leven-keurmerk. Dit assortiment is de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid, met als uiteindelijke doel: een volledig duurzaam en diervriendelijker assortiment voorzien van het keurmerk.

[wp_ad_camp_1]

20 Replies to “HET JANSEN-EFFECT: TELEGRAAF WORDT ALLERHANDE”

 1. “”Kijk je wel eens naar de teller met het aantal bezoekers dat nu rap de 1 miljoen nadert, Demminkkat?””

  Meer dan hoogstwaarschijnlijk heb je meer bezoekers die eens koekeloeren wat voor onzin je nou weer hebt bedacht/uitkraamt.
  En betreft je fans het op 5 personen blijft hangen

 2. 1: Dat heeft ermee te maken dat ik veel achter de computer werk. Dan heb je af en toe eens ontspanning nodig. Die is op jouw site prima te vinden. Immers: geen beter vermaak dan leedvermaak. Je schrijfsels en videoboodschappen slaan de plank zo vreselijk mis dat het lachwekkend is. Dat is de reden waarom ik je site volg en ook reageer. Wees er maar blij mee dat er nog iemand is die de moeite neemt om nog op je wanproducten in te gaan. Van je zogenaamde volgelingen is er namelijk niet één die inhoudelijk op je schrijfsels in gaat: D.S.R., C.L.C., J.B. en B hebben het steevast over hun eigen onnavolgbare hersenspinsels en nooit over wat jij schrijft.

  2: Justitie, wat dat ook precies wezen mag, ondervindt helemaal geen schade aan het feit dat jij vervolgd wordt. Het feit dat jij alles wat met justitie te maken heeft als satanisch, corrupt en samenspannend beschrijft, is het gevolg van je vervolging en niet de oorzaak. De oorzaak ligt bij de door jou gepleegde overtredingen en misdrijven, zoals bekladding, doodsbedreiding, het doen van valse bommeldingen, laster, smaad en stalking. Allemaal dingen die in principe niets met deze site te maken hebben maar met dingen die je daarbuiten hebt gedaan. Jij ziet die vervolgingen als schade, ik zie het als losse flodders die geen enkel effect bewerkstelligen, behalve voor jezelf.

  3: Die verplichte DNA-afname geldt voor iedereen die verdacht wordt van een misdrijf. Daar ben je echt geen uitzondering in, zelfs al zou je het willen. Maar je bent doodsbang om je DNA af te geven omdat als zou blijken dat er geen match met welke andere zaak dan ook is, je hele verhaal over ‘corrupte justitie’ en ‘veroordeling op basis van een valse DNA-match’ uit elkaar valt. Dan zou je hele bangmakerij zijn gestoeld op verkeerde aannames. Het is dan namelijk het harde bewijs dat je processen gewoon eerlijk verlopen en je geen misdrijf in de schoenen krijgt geschoven, zoals je altijd beweert.
  Bovendien worden in Nederland journalisten niet anders behandeld dan niet-journalisten, juist omdat de grens tussen die twee niet eenduidig te trekken is. Is iemand die een blog schrijft een journalist? Of iemand die een stukje voor een schoolkrant schrijft? Is iemand die een ingezonden brief naar een krant schrijft een journalist? Is iemand die posters plakt een journalist? En anderzijds: er zijn in Nederland al vaker beroepsjournalisten veroordeeld voor laster en/of smaad, zoek maar eens op. Dat gebeurt gewoon.

  Is het zo duidelijk genoeg voor je? Geef het maar aan als je iets niet begrijpt!

  1. Je maakt het steeds makkelijker voor je je te weerleggen, Demminkkat!
   Ik heb het al zo vaak gezegd: een journalist kan in het kader van zijn beroepsuitoefening geen smaad plegen. Dat is onmogelijk. Hij handelt immers in het algemeen belang. Hij kan hoogstens een beroepsfout maken. En wat je zegt over die DNA-afname is al helemaal krankzinnig, want dan zou volgens jou ook het DNA van Demmink moeten worden afgenomen die immers wordt verdacht van een zeer ernstig misdrijf dat in geen enkele verhouding staat dat waar ik van wordt ‘verdacht’. Die verplichte afname geldt alleen voor mensen die onherroepelijk zijn veroordeeld voor een ERNSTIG misdrijf waar een gevangenisstraf van 4 jaar of meer op staat:
   https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/recidive/inhoud/dna-onderzoek-bij-veroordeelden
   Dat is bij mij allemaal zoals gezegd niet aan de orde. Het gaat hier dus puur om hetze van Justitie, om wraak tegen mijn persoon.
   Al helemaal krankzinnig is wat je zegt over de ‘gelijke behandeling’ van journalisten en niet-journalisten. Journalisten genieten wel degelijk verregaabde bescherming zoals blijkt uit de Aanwijzing Toepassing Dwangmiddelen tegen Journalisten -die in mijn geval door het OM overigens niet is toegepast, reden waarom ze stante pede niet-ontvankelijk zouden moeten worden verklaard. In galop naar de studiezaal, Demminkkat! Anders geen contractverlenging bij Ivo!

  1. eeeh ….” “Het geld klotste tegen de plinten op, vooral dankzij de advertentie-inkomsten. Als ik op reportage was met een fotograaf, dan sliepen we in hotels met gouden kranen en aten we de duurste sushi.” ”

   Secht je ijgen link … wél dasje laten knopen en veetertjes door de juffrouw maar he om te voorkomen dat Kat schulT kreigt als je struikeldt en verhangdt aan eigen dasje….

   Hoe typ je met jouw Iq…gewoon kop over toetsenbord rollen en de interpretatiesoftware doet rest?

   Kreich je nouw tien cent per comment óf moét je dat betalen per comment als adverteerder?

   En nee sushi is niet het zusje van flipke!

   1. Maak je geen zorgen om mij, Micha. Ik red me prima.

    Je stukjes over de Telegraaf zijn gemakzuchtig, missen iedere inhoud en zijn slechts geschreven met rancune als drijfveer. Het is zo vreselijk doorzichtig Micha. Als je Lunshof niet had beledigd en de muur van Nieuwspoort niet voor urinoir had aangezien, had je nu niet over maar voor de Telegraaf kunnen schrijven. En had je toegang gehad tot snoepreisjes, een goed salaris, sushi met je vriendin op kosten van de zaak en hotels met gouden kranen. Precies datgene wat je collega’s van toen nu wel hebben en jij niet. Je eigen verrotte karakter is de oorzaak van al die ellende. Een mens met karakter gaat dan proberen een nieuwe carrière op te bouwen, een mens zonder karakter start een website om die voormalige werkgever te gaan belasteren.

    1. “had je nu niet over maar voor de Telegraaf kunnen schrijven. En had je toegang gehad tot snoepreisjes, een goed salaris, sushi met je vriendin op kosten van de zaak en hotels met gouden kranen.”

     Dus JIJ demminkkwat zegt hiér dat je voor een haat en oorloghitsend jodenpamfletje cq sionprotocol in disquise dat je familie en kinderen verkracht en sloopt en illegale gegevens en zwangere kinderen misbruikt en talloze zware en zwaarste misdaden en terrorismen buiten beeld houdt en aan terreur aanslagen samenwerkt wel wil werken?

     Ik maak me ook zorgen…Niét om u maar om uw omgeving die u te vrezen hebben!

 3. Ik zie dat Micha al weer opzichtig op zoek is naar een smoes om 23 september niet te stoppen met dit blog.
  Hoe vaak kondigde Micha al aan om te stoppen en hoe vaak kwam hij zijn woord niet na?

  1. Vind je het niet opvallend dat er niemand is die reageert in de trant van “Micha stop alsjeblieft niet, we hebben je nodig”? Iedereen vindt het wel best, er is niemand die echt om Micha en zijn schrijfsels geeft.

     1. Sterker nog: zelfs als die 780.000 pageviews (want het zijn pageviews, niet bezoekers!) daadwerkelijk van unieke personen zouden zijn, zou dat twee beschamende dingen betekenen:

      1) van de ~ 780.000 bezoekers zijn er nog steeds welgeteld 0 (nul) die je vragen om toch door te gaan na 23 september;
      2) van de krap 17 miljoen inwoners van Nederland heeft tot nu toe slechts 4,6% ooit een bezoek gebracht aan ROL. Ervan uitgaande dat het inderdaad unieke personen uit alleen Nederland zouden zijn, is dat redelijk beschamend.

      Voor de duidelijkheid: zo’n teller geeft aan hoe vaak de pagina is opgevraagd. Dat getal is inclusief alle opvragingen van web crawlers: robots van bijvoorbeeld zoekmachines die automatisch websites indexeren. En dat aantal is zo’n 62% (https://www.incapsula.com/blog/bot-traffic-report-2013.html)

      Die teller is meer het bewijs van hoe je faalt om je doelgroep te bereiken, zelfs in het meest gunstige geval. Een meer betrouwbare maatstaf van je populariteit zijn de tellers bij je Youtubefilmpjes. Van de 268 filmpjes op je Youtubekanaal zijn er maar 12 die meer dan 2000 views hebben. 2000 mensen, dat is nog minder dan het aantal inwoners van Ameland. En bij die views zitten dan ook nog alle mensen zoals ik, die je filmpjes alleen maar ter vermaak kijken.

     2. Leg eens uit Demminkkat: als het allemaal zo lachwekkend en onbetekenend en marginaal zou zijn…

      1. Waarom ben jij dan full-time met mij bezig? Kun je je tijd dan niet beter besteden aan belangrijke dingen?
      2. Waarom is Justitie dan 10 strafzaken tegen mij opgestart -waarvan zij zelf nota bene nog veel meer schade ondervinden dan ik?
      3. Waarom heeft Justitie dan een internationaal opsporingsbevel uitgevaardigd in 2013 en nu verplichte DNA-afgave, zaken die nooit eerder zijn inezet tegen een jouralist?

      Graag antwoord.

     3. deminkkwat? Dat is die idioot van hier boven ook al he?

      Webcrawlers komen om de zoveel maanden eens langs.

      Hoe veel zoekmachines zijn er? 8?

      Dat zijn dan 8 bezoekjes per drie maanden!

      #IDIOT

     4. “Van de 268 filmpjes op je Youtubekanaal zijn er maar 12 die meer dan 2000 views hebben. 2000 mensen, dat is nog minder dan het aantal inwoners van Ameland.”

      (12×2000=24.000) + (256x~800=+200.000)=~ 225.000

Geef een reactie