HET KAN ALTIJD NOG ERGER (DE EERSTE WET VAN MICHA KAT); BILL CLINTON INDERDAAD DE AMERIKAANSE DEMMINK?

HET IS NIET TE BEVATTEN MAAR HET HING WEL IN DE LUCHT * WAS ANTHONY WEINER HET ‘PEDO-BREEKIJZER’ DAT HET AMERIKAANSE ELITE-PEDONETWERK OPENBRAK? * ‘BILL CLINTON VERKRACHTTE KINDEREN VAN 5 JAAR’ * MAAR HET IS NIET NIEUW IN DE VS: EIND JAREN 80 WAS ER OOK EEN ELITE-PEDO-NETWERK TOT IN HET WITTE HUIS

[wp_ad_camp_1]

An NYPD source just claimed that within the emails on that device, Hillary and Bill are directly implicated ins a MASSIVE child sex/trafficking ring along with their friend, and convicted pedophile, Jeffrey Epstein. In dit artikel lezen we: Sources within the New York Police Department are confirming that the NYPD is currently investigating allegations that Bill Clinton performed sexual acts on underage girls ranging from 5 to 14 years old in recent years. These reports have been confirmed my multiple others, and it appears that the NYPD is closing in on the former President. De ‘grote media’ durven hier nog niet over te berichten -ervan uitgaande dat de informatie klopt.

Eén reactie op “HET KAN ALTIJD NOG ERGER (DE EERSTE WET VAN MICHA KAT); BILL CLINTON INDERDAAD DE AMERIKAANSE DEMMINK?”

  1. Wiener, Epstein en Clinton worden al tijden genoemd als pedofielen. Epstein is een veroordeelde pedofiel die de dans ontsprong met als straf huisarrest. Wiener is betrapt op het sexten met een 15 jarig meisje en Clinton is veroordeeld tot een boete van 850000 dollars wegens verkrachting. Dit zijn dus alleen al de bewezen feiten. Moet je nagaan als er een echt onderzoek gedaan wordt naar die viezerikken.

Geef een reactie