HET KAN ALTIJD NOG KRANKZINNIGER; OP DEZE SITE STAAT NOG GEEN 3% VAN WAT ER WERKELIJK GEBEURT AAN SMERIGHEDEN EN CRIMINALITEIT BIJ DE OVERHEID

HANS WESTENBERG IS EEN KRANKZINNIGE PSYCHOPAAT DIE ELK CONTACT MET DE REALITEIT HEEFT VERLOREN * DE GRIFFIER DIE HIJ NU WIL LEEGPLUNDEREN WERD EERDER DOOR DE PRESIDENT VAN DE HAAGSE RECHTBANK HOFHUIS MET DE DOOD BEDREIGD: ‘JE KOMT ONDER DE TRAM’ * HORROR, MOORD, CORRUPTIE EN VERKRACHTING IN THE KILLING FIELDS OF THE HAGUE (VRIJ NAAR STEVE BROWN)

Waarschijnlijk is deze zaak geentameerd door Ard van der Steur en de Raad voor de Rechtspraak met als doel definitief een einde te maken aan het luiden van de klok over misstanden binnen de rechterlijke macht. Dat betekent dan dat de zwarte mafia door niets en niemand meer wordt gecontroleerd en gecorrigeerd en iedere burger kunnen veroordelen voor elke misdaad of onrechtmatige daad. Dat is precies wat de satanische NWO wil.

3 Replies to “HET KAN ALTIJD NOG KRANKZINNIGER; OP DEZE SITE STAAT NOG GEEN 3% VAN WAT ER WERKELIJK GEBEURT AAN SMERIGHEDEN EN CRIMINALITEIT BIJ DE OVERHEID”

  1. Psychopathische macht is uiteraard een eenzijdig en TOTAAL iets.

    Zij hebben de naargeestige ‘mindset’ van een seriemoordenaar en jij wordt door deze diep gestoorden gezien als prooi.

    Uiteraard wil je niet opgevreten worden of het psychische equivalent daarvan, maar…..’you can’t argue or bargain with psychopaths’.

    TESTEN EN UITNEMEN

  2. ja als rabinale protocollen dan als eindstadium is blote tyranie bedoeld als bestuur en beleid met kwijlende en geilende joden en rabbis over ons heen glibberende…wat al hondérden jaren al zo is.

Geef een reactie