HET KAN: MCDONALD’S NU NOG GIFTIGER

HOE MEER MCDONALD’S BLOOT KOMT TE STAAN AAN KRITIEK, HOE MEER GIF ZE IN HUN ETEN STOPPEN * MCDONALD’S VERWOEST AUTO-IMMUUN SYSTEEM EN MAAKT JE ONTVANKELIJK VOOR DE HORROR-VIRUSSEN VAN DE OMES

McDonalds en de NWO kiezen voor de vlucht naar voren. Nu het horror-concern weet dat het is exposed en geen enkele toekomst meer heeft (net zomin als Monsanto, Kellogg’s, Heinz, Coca Cola) heeft het blijkbaar besloten het gif in de producten te maximaliseren om nog zoveel mogelijk schade te kunnen aanrichten zolang het bedrijf nog bestaat. Lees hier hoe McDonald’s je auto-immuun systeem vernietigt zodat je vatbaar wordt voor allerlei ziektes en virussen die ongetwijfeld ook door de hamburgerketen in de lijf worden gebracht. Dat de NWO hier at play is wordt bewezen door het totale taboe op negatieve berichtgeving over McDonald’s in de MSM. In de artikelen over het concern in de Engelstalige economische media heet het nu dat McDonald’s in de problemen is gekomen omdat de consument nu in toenemende mate kiest voor gezondere producten. Met andere woorden: het enige wat McDonald’s fout doet is dat het zijn producten niet gezond genoeg maakt. Wel gezond dus, maar net niet gezond genoeg voor de consument. Met dergelijke krankzinnige redeneringen probeert de MSM het horror-concern in de lucht te houden zolang het nog kan en zolang de MSM zelf ook nog bestaan. Want dat is natuurlijk het goede nieuws: steeds minder mensen lezen kranten juist door deze opzichtige en doorzichtige -en levensgevaarlijke- leugens.

3 Replies to “HET KAN: MCDONALD’S NU NOG GIFTIGER”

 1. LS…

  Volgens Zionisten Pleepapier Elzevier is de bevolking van Nederland nog nooit zo gezond geweest. Draai het 100 % om dan kom je dichter bij de waarheid. Of komt het omdat niemand meer MacDonald, Coca Cola Heinz en die andere Kanker zooi meer consumeerd ?

  1. PS…

   Wat Nestlé flikt is trouwens ook niet te vatten. Sinds jaar en dag berooft dit NWO gedrocht Californië van het toch al zo schaarse drinkwater door het duur in vieze plastic flesjes te verkopen. Dus ook Nestlé door de NWO plee !

 2. McDonalds adviseert haar eigen werknemers ook om geen McDonalds te eten of althans niet veel omdat men anders natuurlijk veel meer ziekmeldingen krijgt en vermoeidheid en dergelijken symptomen.
  Je campagne tegen McDonalds werkt wel trouwens want ik heb er niet meer gegeten, eerst at ik er nog weleens heel af en toe een burgertje maar sinds jouw artikelen eet ik daar niet meer.

Geef een reactie