5 Replies to “HET KAN ZO NIET LANGER; DEMMINK-REGIME ZAL EN MOET OMVALLEN”

  1. Dat weet ik helemaal niet domme Poes Mis dat is nou juist het punt! Maar de politie ‘wist’ wel dat hij ‘onschuldig’ was!!!! Nu is hij trouwens opeens wel weer ‘verdachte’ als ik het goed heb begrepen.

   1. De mafia msm en ook mafia justitie is regelmatig “razendsnel in het reageren op kritieken en verdenkingen op alt Blogs en Media en stellen “vaak amateuristisch dan de sprookjes wát bij

    Low Populated alt Media en alt Blogs als zga proeftuinen om gemiddelde Bevolkings reacties en standpunten te analyseren(óf ze er mee wég kunnen komen)

 1. Malle Micha meent dat het doodgevonden jongetje in Dordrecht is vermoord door Rutte, Peter R. de Vries en Marcel Gelauff, uiteraard onder leiding van Joris Demmink.

  Inmiddels is de onschuldige vader opgepakt en binnenkort zal die onder marteling door Joris c.s. vast gaan bekennen dat hij het kind om het leven bracht.

  http://nos.nl/artikel/2064300-vader-overleden-jongetje-dordrecht-opgepakt.html

  Het kwaad is akelig banaal, gelukkig hebben we Micha om het nog een beetje spannend te maken.

  1. Ja Poes Mis, je slaat weer de spijker op de kop!! De ONSCHULDIGE vader… hiermee verraadt de pedo-rechtstaat zich opnieuw. Zonder enige onderzoek wist men immers direct te melden dat de vader ‘onschuldig’ is. Hoezo? Dit is precies wat we hier altijd zeggen: in de pedo-rechtstaat wordt niet meer ‘klassiek’ bottom up gerechercheerd maar top down. dat wil zeggen: eerst wordt besloten wie de dader is (en dus ook wie dat NIET is) en dan wordt daarat random ‘bewijs’ bij gezocht/bedacht. Dank Poes Mis!

Geef een reactie