HET MYSTERIE-P. AALBERSBERG: MICHA HAALT VERHAAL BIJ DE POLITIE AMSTERDAM

LAATSTE NIEUWS: DE AMSTERDAMSE POLITIE KAN NIETS ZEGGEN OVER ‘P. AALBERSBERG’ OMDAT ‘GEEN PERSOONGEGEVENS MOGEN WORDEN VRIJGEGEVEN’. WOORDVOERDER DIANA HEEFT NIET GEVRAAGD AAN KORPSCHEF P.J. AALBERSBERG OP WIE HIJ DOELDE EN WIL DAT OOK NIET DOEN: ‘DAT IS NIET DE WEG’

LUISTER HIER NAAR HET GESPREK DAT MICHA HAD MET DE AFDELING VOORLICHTING VAN DE POLITIE AMSTERDAM [04 Jul 2017 12:35 Outgoing]

5 Replies to “HET MYSTERIE-P. AALBERSBERG: MICHA HAALT VERHAAL BIJ DE POLITIE AMSTERDAM”

 1. Bij psychopaten zijn de ‘monobeings’ zo secuur met om bewijs te jengelen, dat de normale mens gaat denken, dat ze dat bij hem ook zullen zijn.

  Hetgeen nog een (vals!) veilig gevoel geeft ook: Logisch dat ze om bewijs, bewijs en nog eens bewijs jengelen. FIJNE LUI. Je wilt toch zelf ook niet zonder bewijs zomaar overal van beschuldigd en ook nog veroordeeld (kunnen) worden tot ik weet niet wat.

 2. Diana van de PB BV (omgebouwde) politie, is later zeker minder vlot geworden. Een beetje alsof je je door de dikke kleverige stroop vooruit moet worstelen.

  Tja, wie is nu die P. Aalbersberg precies.

  Het was niet ik, het was mijn broer zou Luns zeggen. Of het was mijn neef, die mijn handtekening heeft vervalst of mijn broer die het paard van mijn moeder zo zwaar verwond heeft dat het moest worden afgemaakt, zoals PB himself zou zeggen. Het was een andere Joris, zoals Joris zou zeggen.

  Ja, (keihard) bewijs moet er zijn tegen psychopaten (en als dat dan -bij hoge uitzondering en met, voor normale mensen, extreme en belastende inspanning- bij elkaar gesprokkeld is, dan wordt het van tafel geveegd als de keutel van een huisvlieg), maar tegen JOU (de normale mens), is geen enkel bewijs nodig voor de meest groteske maatregelen……..

  1. Kritische informatie verspreiden over het je al dan niet verplicht laten vaccineren wordt tegenwoordig gelijkgesteld aan criminele opruiing! Het is nog slechts afwachten wanneer afgerichte imbecielen als Aalbersberg gehuld in hun lachwekkende apenpakkies met het dienstwapen in de aanslag de terechte weigeraars van al deze ziekmakelaardij in de naam van ‘onze’ Max/Lex tegen de muur gaan lopen aanzetten?; Questioning Compulsory Vaccinations Seen As Sedition

Geef een reactie