HET NIJENHUIS-EFFECT: MSM VERZINT GROTE ‘DEMONSTRATIES’ TEGEN BREXIT; IN WERKELIJKHEID KWAM NIEMAND OPDAGEN

OVERAL IN DE MSM ZIJN FOTO’S TE ZIEN VAN ‘WOEDENDE’ ENGELSEN DIE ‘DEMONSTREREN’ TEGEN BREXIT * DIT IS EEN SET UP VAN DE MSM WANT IN WERKELIJKHEID KWAMEN MAAR ROND DE 50 MENSEN OPDRAVEN ZOALS BREITBART BERICHT * EEN DING IS DUIDELIJK: WE GAAN DE KOMENDE TIJD NOG VEEL LOL BELEVEN MET DE MSM EN MET HANSJE NIJENHUIS!

4 Replies to “HET NIJENHUIS-EFFECT: MSM VERZINT GROTE ‘DEMONSTRATIES’ TEGEN BREXIT; IN WERKELIJKHEID KWAM NIEMAND OPDAGEN”

 1. En toch …geheel de politiek ..ook internationaal van uiterst links tot uiterst réchts heel stil om de seriele dagelijkse leugens en misdaden van de msm…heel eensgezindt

 2. Met psychopaten aan de touwtjes ga je uiteindelijk GEEN lol beleven.

  Wat voor lol is er ECHT aan Ted Bundy.
  Vraag het zijn necrofiel misbruikte slachtoffers met een stalen staaf door hun geslachtsdeel, zou ik zeggen.

  Laat staan de lol die je gaat beleven aan veel beter beheerste en geïnfiltreerde elkaar herkennende en het balletje (om groter onheil te kunnen veroorzaken) wel aan elkaar afspelende ‘adapted compensated political/corporate psychopaths’.

  Net als Churchill beleven deze monsters genoegen aan zo gruwelijk mogelijk leed bij anderen:

  ‘Psychopaths want to make mothers weep’.

 3. Ik geloof ook nog steeds niet dat brexit maar met 4 punten verschil gewonnen heeft. Bij een poll op geenstijl kiest 80 % voor een NEXIT. Vergeet even niet te stemmen. Hoe harder ze gaan zitten janken des te meer mensen er niet meer intrappen.

Geef een reactie