HET OM HEEFT MAAR EEN BELANG: HET BESCHERMEN VAN DE EIGEN CRIMINALITEIT! ACTIES TEGEN ANS BOERSMA ALLEEN IN HET ‘BELANG’ VAN HET OM ZELF!

FD-HOOFDREDACTEUR JAN BONJER DOET OM ZIJN VRIJWEL FAILLIETE KRANT TE REDDEN ALLES WAT DE MACHT HEM VRAAGT EN OPDRAAGT * HIJ KROOP IN HET TORENTJE VOOR MARK RUTTE * ZIE VIDEO HIERONDER VOOR NOG MEER HORROR

HET OM IS NU FULL TIME BEZIG MET HET REDDEN VAN DE EIGEN ORGANISATIE VAN ALLE VERKRACHTINGEN EN DELICTEN * COMMISSIE-FOKKENS DIE ONDERZOEK ZOU DOEN NAAR DE SEKS-ORGIEEN ROND MARC VAN NIMWEGEN IS ‘KALLTGESTELLT’ * HET KRANKZINNIGE VERHAAL ROND ANS BOERSMA KAN ALLEEN WORDEN VERKLAARD VANUIT ‘ZELFBESCHERMING’ DOOR JUSTITIE * NIBURU.CO * IN DE ZAAK-BOERSMA SPEELT PRECIES DEZELFDE ‘SAMENWERKING’ TUSSEN HET OM EN DE TURKSE JUSTITIE DIE OOK DE ZAAK-DEMMINK HEEFT ‘OPGELOST’ * GEENSTIJL OPNIEUW INGEZET ALS BRAINWASH-PROPAGANDA DOOR HET OM

Dit is de cruciale zin in deze hele affaire: Het Nederlandse OM: “Wij verstrekten Turkije informatie over Boersma in het kader van een lopend strafrechtelijk onderzoek naar terrorisme.” Verder worden geen mededelingen gedaan. De hele zaak komt uit de koker van het OM. Alles wat het OM doet is besmet en verdacht om het simpele feit dat het OM zelf is ontmaskerd als een criminele organisatie, keer op keer. Dat wil niet automatisch zeggen dat alles wat ze nu doen fout en crimineel is, maar wil wel zeggen dat zaken die ‘raar’ zijn of reeksen vragen oproepen of waarover op cruciale punten geen openheid wordt gegeven tien-dubbel verdacht zijn. En dat geldt voor deze zaak zeker. Er is sprake van een hysterische reactie vanuit het OM, precies zo hysterisch als er werd opgetreden tegen Micha. Als het OM hysterisch optreedt dat zal dat wel te maken hebben met de hysterische angst dat de eigen pedo-delicten bij een groot publiek bekend worden en wat dat betreft is Turkije natuurlijk in meerdere opzichten een explosief land -ook vanwege het misbruik van Turkse kinderen door de elite in Nederland waarover Erdogan in het verleden al eens alarm heeft geslagen. Mochten er al bepaalde serieuze vragen zijn die moesten worden gesteld aan Boersma in een onderzoek naar ’terrorisme’ waarin zij ‘zelf geen verdachte is’, waren er 100 manieren geweest om dat discreet te doen ‘onder de radar’. En dan natuurlijk de weerzinwekkende rol van FD-hoofdredacteur Jan Bonjer die niets doet voor ‘zijn’ correspondente. Een goede band met Mark Rutte is voor hem belangrijker.

Eén reactie op “HET OM HEEFT MAAR EEN BELANG: HET BESCHERMEN VAN DE EIGEN CRIMINALITEIT! ACTIES TEGEN ANS BOERSMA ALLEEN IN HET ‘BELANG’ VAN HET OM ZELF!”

Geef een reactie