HET STAAT NU WEL VAST: ERIC DONK WERKT VOOR DE STAAT

EXTRA EN MUST SEE: ALEX JONES OVER DE NEDERLAAG VAN DE MSM EN DE ELITE: ‘PAS ALS JE DE STROTTEN VAN KLEINE KINDEREN DOORSNIJDT EN ZE AAN HUN VOETEN OPHANGT, HOOR JE ER ECHT BIJ’

VOORMALIGE JDTV-CAMERAMAN VAN MICHA IS NU AL ZES JAAR BEZIG MICHA OP ALLE DENKBARE MANIEREN KAPOT TE MAKEN * HIERBIJ PLEEGT HIJ DELICTEN WAARVOOR MICHA VOOR JAREN IN DE CEL ZOU BELANDEN ZOALS BEDREIGING, AFPERSING EN HACKEN VAN ZIJN EMAIL-ACCOUNTS EN WEBSITES * ADVOCATEN WEIGEREN OP TE TREDEN TEGEN DONK * ERIC DONK IS HET GROTE KANKER-GEZWEL DAT DE OPPOSITIE TEGEN JORIS DEMMINK VAN BINNENUIT HEEFT OPGEBLAZEN, SAMEN MET MARTIN VRIJLAND

In antwoord op Poes Mis.
Ik vind eigenlijk wel humor Pispoes dat jij, Jan Vlug, Klomp en JDTV op hetzelfde twitter kanaal zitten. Eerst dacht ik dat Micha gewoon ruzie had met Eric Donk. Nu weten we zeker dat meneer Donk overgelopen is naar de kant van de staat. Dus voor deze belangrijke informatie wil ik je graag bedanken.

[wp_ad_camp_1]

Aldus een posting van Zure Haring van vannacht. Bedenk daarbij dat Donk alles wat hij is aan Micha te danken heeft/van Micha heeft gestolen tot en met de naam JDTV aan toe. Tot op de dag van vandaag blijft hij Micha als een volwaardig psychopaat belagen waarbij hij zelfs zover gaat zijn nieuwe initiatief Complotvakanties.com aan te vallen met fake-boekingen en andere ongein. Het optreden van Donk past in een patroon waarbij vrijwel alle ‘medestanders’ van Micha uit de nieuwe media worden benaderd vanuit het kamp-Demmink om tegen hem te gaan ageren. Slechts mensen met veel levenservaring die sterk in hun schoenen staan zoals Steve Brown, Nico van den Ham, Ton Hofstede en Andre Vergeer kunnen daar weerstand aan bieden. Brown wordt regelmatig onder druk gezet zich openlijk tegen Micha te keren. Boudine Berkenbosch schreef Micha begin dit jaar het volgende: Hij [staatstrol J. Oldenkamp, MK] eiste dat ik afstand van jou zou nemen! Dan zou hij zijn laster verwijderen. Volgens mij is dat chantage!

18 Replies to “HET STAAT NU WEL VAST: ERIC DONK WERKT VOOR DE STAAT”

 1. Luister even HEEL GOED iedereen naar wat Alex Jones hier zegt ‘from the bottom of his heart’: It’s not about Infowars getting credit. It’s about you getting credit. It’s about realizing we’re winning. We’re on the march. The global empire of the new royalty, of the Kim Jong-uns and the CFR’s and the Hillary Clintons.(diepe zucht): They’re loosing.
  Alex Jones die MIJ AAN HET HUILEN KRIJGT?

  1. Volgens mij verliezen ze helemaal niet maar hebben ze er gewoon schijt aan dat alles uitkomt want ze zijn onkwetsbaar en niet te stoppen.

 2. er wordt hier zwaar onderzoeks werk verricht …………

  het is toch wel heel toevallig dat mensen samen klonteren die enige intresse hebben in Kat zijn grappen en grollen.

  Overigens wordt het wel wat zielig om steeds het gedrag van Donk aan te halen, ik dat heer Kat rust wilde in het alternatieve kamp. Dan is het toch het wel erg verbazend dat hij zich daar weer boven stelt en dus weer gaat lopen jengelen.

  Lijkt me niet dat de tienduizenden
  stukgesneden kindertjes daar mee worden geholpen

  1. Dit kan wel zeker belangrijk zijn als Donk als mol fungeert binnen het anti Demmink kamp. Dit kun je toch niet met gezond verstand ontkennen.

   1. Al wordt er maar 1 kleuter minder in zijn kont geneukt door Demmink dan is het dat al reden genoeg. Dat Donk zelf doorgaat en nu zelfs openlijk samenkliekt met een groep corrupte landverraders is ook nieuws. Omdat Donk alle filmpjes over Demmink op Zwart gezet heeft omdat hij voor de tweede keer geld wil zien is ook het bewijs dat het hem niet om het pakken van Demmink gaat. Hij brengt hiermee zelfs het anti Demmink kamp een zware slag toe. Helaas gaat het hem alleen om de poen en dan weet je dan kun je alles verwachten van zo iemand. Hiermee zijn alle aanvallen op Donk volledig gerechtvaardigd.

 3. Gewoon maar even een twitter uispraak van Klomp waar je wel 100 vraagtekens bij kan zetten. En waarom krijgen wij die eindje niet aan elkaar omdat jij en je twitterclubje dat wel even zullen regelen?

  Chris Klomp ‏@chrisklomp
  Denk persoonlijk dat zaak #Demmink kapot is. Maar er zijn nog losse eindjes. Probleem is dat niemand die aan elkaar krijgt.

 4. Ik denk dat ze bij RT er achter kwamen dat die Demmink-hetze een totale hoax betreft, Micha. Dat jij er in gelooft betekent nog niet dat normale mensen er ook in geloven.

  1. Dat zeiden ze van Jimmy Saville ook. Toen hij dood was ging de deksel van de doofpot. Dus Pispoes doe even de groeten aan Donk, Kortman, Meeuwis en Klomp.

 5. “De Russen” hebben de USA/GB destijds ijskoud geholpen weg te komen met de gruwelmoord op (door hen, kokhalzend bewusteloos uit de tankkoepels vallend, ingenomen) Dresden, die zich tegen de mensheid als zodanig keert (zoals het uitsluitend psychopaten betaamt).

  Van dergelijk gespuis en hun RT propaganda machine kun je per saldo helemaal niets verwachten natuurlijk. Hooguit een zo nu en dan opgelicht tipje van de sluier t.a.v. de USA/GB propaganda.

  Maar je hoop moet je niet op Putin vestigen…..

 6. Kijk deze rat zit ook in dat twitterclubje. Ton Meeuwis, Breda en omgeving, Nederland – ‎Senior Eindredacteur at Dagblad BN/DeStem, Wegener Nieuwsmedia – Ook de betaalde overheidtrol Govert Verdult, Berenice Graatsma is aanwezig. Het spreekt toch wel weer allemaal boekendelen. Als trollen het met je eens zijn dan moet er echt wel iets goed fout met dat clubje.

   1. Even samenvatten voor de duidelijkheid. We hebben dus een twittergroepje met een Advocaat(Jan Vlug) die op TV voor de rechtzaak begonnen is zegt dat zijn Client schuldig is. Een hoofdredacteur(Ton Meeuwis) van een propagandablad van Werner Media. Het hoofd persvoorlichting van Justie(Wilfred Kortman). Een journalist die werkt voor en met justitie(Klomp). En natuurlijk niet vergeten we hebben Eric Donk die de alternatieve media van binnen aan het slopen is.

 7. Ook weer zeer opvallend dat RT opnieuw geen bericht wijdt aan de zaak-Demmink nu hij (bijna) definitief vrijuit gaat als mega-kinderverkrachter. En dit alles wordt NOG opvallender als we ons realiseren dat RT bij hun bezoek aan Nederland werden ‘gechoached’ door……. drie keer raden. Micha Kat? Nee. Ton Hofstde? Ook niet!

Geef een reactie