HET ULTIEME BEWIJS VOOR DE MH 17-FRAUDE: DE VERDWENEN ‘SUPER-JOURNALIST’ OLAF KOENS

HIJ WERD JOURNALIST VAN HET JAAR EN KREEG ZOWEL ‘DE TEGEL’ ALS ‘DE GOUDEN PEN’ VOOR ZIJN MH 17-‘ONTHULLINGEN’ MAAR WAAR IS OLAF KOENS NU? * JANKEND ONDER EEN TAFEL NA ZIJN BEDROG EN ZIJN LEUGENS * LEES HIER [KLOL] EN HIER [NRCOMBUDSMAN] DE BACKGROUNDS OVER DE GROOTSTE JOURNALISTIEKE BEDRIEGER UIT ONZE GESCHIEDENIS
[wp_ad_camp_1]
Het is zo makkelijk bedrog en fraude te bewijzen als je de juiste bril opzet! Olaf Koens die prijs na prijs kreeg voor zijn door Jack de Vries en Joris Demmink ingefluisterde ‘onthullingen’ over de MH 17-ramp… waar is hij nu, een jaar na dato? Waarom zit hij niet de hele dag op de publieke omroep? Waarom trekt hij niet met een lezingen-circus door het land en door andere landen? Waarom worden er geen standbeelden van hem opgericht en geen prijzen en fondsen naar hem vernoemd? OMDAT HET EEN SMERIGE BEDRIEGER IS! Ik ben bang dat we nooit meer iets van Olaf Koens zullen vernemen. Ook de mensen die hem vorig jaar nog in het zonnetje zetten, geven een cent om hem. Olaf was immers slechts een radartje in de satanische machine van de NWO die uiteindelijk moet leiden tot de derde wereldoorlog. Leve de journalistiek!

10 Replies to “HET ULTIEME BEWIJS VOOR DE MH 17-FRAUDE: DE VERDWENEN ‘SUPER-JOURNALIST’ OLAF KOENS”

 1. Ja, oorlog met Rusland lopen ze te stoken.
  Inmiddels honger onder evident onschuldige Russische burgers door de sancties.

  Zelfs al zou Poetin er achter zitten, zo’n gast voelt niets van sancties.
  Opzettelijke hongersnood in Rusland veroorzaken, die ook nog betaald moet worden met schade van de EU economie.

  Dat zou niet zo erg zijn, maar erger is wel dat veruit de ruime meerderheid van dit land maar door gaat met al die leugens mee te doen.

  1. Het gaat er natuurlijk dat Poetin de sancties wel voelt, maar niet perse op z’n bord. Natuurlijk is Poetin bang voor de sancties, want, en dit zien we vaker, een dictator is als de dood voor een boos volk. Poetin blijft alleen aan de macht doordat de Russische economie het zo goed deed door olie. Dus niemand hoeft te klagen. Maar laat het Russische volk maar eens echt honger krijgen. Dan zit Poetin niet lang meer in het Kremlin.

   En niemand zit te wachten op een oorlog met Rusland. Kijk maar eens waar Rusland allemaal mee weg komt.

 2. Olaf is gewoon nog onder ons hoor. Z’n boek komt binnenkort uit, en hij gaat naar Israel verhuizen. Niks aan de hand. Dit berichtje klinkt vooral als het geschreeuw van een jaloerse niksnut die ZO ONTZETTEND GRAAG een bekend journalist bij de telegraaf zou zijn.

Geef een reactie