HET ULTIEME BEWIJS VOOR POLITIEKE HETZE OM TEGEN MICHA

EN DAN HEBBEN WE HET NOG NIETS EENS OVER AMNESTY INTERNATIONAL, DE COMPLETE MSM, DE COMPLETE POLITIEK EN DE COMPLETE ‘WETENSCHAP’ DIE DE HETZES VAN JUSTITIE TEGEN BAYBASIN, MICHA, HENK KROL EN ALLE ANDEREN NIET WILLEN ZIEN


[wp_ad_camp_1]

Hier volgen drie ontwikkelingen waardoor de samenleving de laatste jaren wordt geteisterd die eens te meer aantonen dat er bij de hetze van het OM tegen Micha -volgende week hoort hij of hij 10 maanden aan de broek heeft wegens twee opmerkingen over Marcel Gelauff, nog los van de inhoud van die opmerkingen- op geen enkele wijze sprake kan zijn van Justitie maar zuiver van een politieke vervolging:

1. Het lot van de tegenstanders van Joris Demmink. Iedereen die in het geweer komt tegen of een gevaar vormt voor Joris Demmink wordt keihard aangepakt waarbij Demmink politie en justitie inzet voor een persoonlijke kruistocht. Hiervan is Henk Krol het slachtoffer geworden, Baybasin en nu Micha Kat. Ook de luis in de pels Het Katholiek Nieuwsblad werd door ‘Justitie’ aangepakt. Anderen zoals journalist Fred de Brouwer worden gewoon vermoord door de Demmink-squads. Let wel: Demmink is ‘officeel’ verdachte van seksueel misbruik van kleine kinderen. Dus in plaats van dat de staatsmacht zich richt tegen de officiele verdachte, Demmink, richt die zich tegen de vijanden van Demmink.

2. Het lot van de ‘groep Theo van Gogh’. Nadat de Staat in 2004 afrekende met Theo van Gogh volgde in 2008 de ongekende afrekening met zijn cartoonist Gregorius Nekschot. Een jaar later kwam Pamela Hemelrijk, Micha’s beste vriendin, onder zeer verdachte omstandigheden om het leven. Dit jaar was eenzelfde lot beschoren voor Hans Jansen, de ‘staats-onwelgevallige’ arabist en intimus van Theo. Theo’s vriendin Ayaan Hirsi Ali werd in 2006 onder krankzinnige omstandigheden het land uit gejaagd na een complot van de regering met VARA’s programma Zembla. Micha is de laatste uit het team van Theo waarmee nog moet worden afgerekend.

STEL JE EENS VOOR DAT THEO VAN GOGH EN PAMELA HEMELRIJK NOG ZOUDEN LEVEN EN GREGORIUS NOG ZOU TEKENEN EN ZICH ZOUDEN ‘ONTFERMEN’ OVER DE ZAAK-DEMMINK!

3. Het lot van de journalistiek en de vrijheid van meningsuiting. Overal in de wereld woedt een ‘oorlog tegen de waarheid’ waarvan Micha nu in Nederland het slachtoffer wordt. Talloze journalisten zijn de afgelopen jaren vermoord, vooral in de VS waar Obama een specialiteit heeft ontwikkeld in het vermoorden van journalisten.

Eerdere artikelen over de zaak-Gelauff en Micha Kat:

17 juni: Tien maanden onvoorwaardelijk geeist wegens ‘belediging’ van Marcel Gelauff

17 juni: Waanzin: een journalist kan geen smaad plegen

18 juni: ‘Marcel Gelauff is Adolf Eichmann van de media’

19 juni: Crimineel optreden OM in Gelauff-smaadzaak

19 juni: Het Haagse Complot over de Gelauff-smaadzaak

20 juni: Zwijgen MSM bewijst fraude OM in Gelauff-smaadzaak

Eén reactie op “HET ULTIEME BEWIJS VOOR POLITIEKE HETZE OM TEGEN MICHA”

Geef een reactie