HET ULTIEME GELIJK VAN SIETZE PLANTING; PAULINE KRIKKE IS MONSTERLIJKE CRIMINEEL

SIETZE PLANTING IS VERMOORD DOOR DE DEMMINK-SQUADS OMDAT HIJ EEN BEDREIGING VORMDE VOOR DEMMINK-VERTROUWELINGE EN DRUGSCRIMINEEL PAULINE KRIKKE * PLANTING WERD VERMOORD OMDAT HIJ EEN STA-IN-DE-WEG VORMDE VOOR DE BENOEMING VAN KRIKKE IN DEN HAAG * MAAR HET CRIMINELE PEDO-BLOED KRUIPT WAAR HET MOET GAAN: KRIKKE OPNIEUW EXPOSED * ERIC DONK HEEFT DE KRIKKEGATE-FILMPJES OPNIEUW VERWIJDERD IN OPDRACHT VAN DEMMINK EN WAARSCHIJNLIJK TEGEN BETALING * DE MACHTSBASIS VAN KRIKKE LIGT IN HAAR BETROKKENHEID BIJ DE MOORD OP MAARTEN VAN TRAA

De Haagse burgemeester Pauline Krikke lijkt persoonlijk betrokken bij een omstreden vastgoeddeal naast Paleis Noordeinde, schrijft De Telegraaf. Het kapitale pand aan Noordeinde 64/64a gaat voor een bedrag dat ver onder de taxatiewaarde ligt, naar de bekende tassenontwerper Omar Munie die er luxe-appartementen en een winkel met atelier wil ontwikkelen. De betrokkenheid van Krikke blijkt uit geheime informatie van het stadhuis die is vrijgegeven na een Wob-verzoek van de krant. In een interne mail van 13 december 2017 wordt gezegd dat de burgemeester tijdens een overleg over het pand enthousiast is geweest over de plannen van Munie en dat ze ’actief ondersteuning verleent bij de realisatie ervan’.

Eén reactie op “HET ULTIEME GELIJK VAN SIETZE PLANTING; PAULINE KRIKKE IS MONSTERLIJKE CRIMINEEL”

  1. Wat Micha niet weet is dat wij (derde peloton Demmink Squads “Infantes Coquanda Sunt”) Sietse na zijn dood aan stukken hebben gehakt en hebben opgegeten. Hij had genoeg pens om wekenlang met het hele peloton van te kunnen smullen. Zijn verzameling kinderporno hebben we vernietigd.

Geef een reactie