HET VERMOORDEN VAN BABY’S, HET AAN STUKKEN HAKKEN VAN JONGE VROUWEN, HET VERKRACHTEN VAN KINDEREN.. WE MOETEN NU INGRIJPEN!

WAAROM WIL NIEMAND LUISTEREN? * WAAROM KRIJGEN DE KABINETTEN-RUTTE RUIM BAAN ONZE KINDEREN TE VERKRACHTEN EN ONZE JONGE VROUWEN AAN STUKKEN TE SNIJDEN? * WAAROM STELT GEEN ‘JOURNALIST’ DE JUISTE VRAGEN? * WAAROM DURFT GEEN VAN DE 150 KAMERLEDEN IETS TE ZEGGEN OVER DE GELE HESJES? * MICHA BLIJFT STRIJDEN VOOR DE WAARHEID, DE VRIJHEID, DE JOURNALISTIEK, ONZE BABY’S, ONZE KINDEREN EN NEDERLAND

3 Replies to “HET VERMOORDEN VAN BABY’S, HET AAN STUKKEN HAKKEN VAN JONGE VROUWEN, HET VERKRACHTEN VAN KINDEREN.. WE MOETEN NU INGRIJPEN!”

  1. Als u wil weten waarom u zo weinig mensen luisteren, dan heb ik een wedervraag: waarom neemt u uw critici niet serieus?

    Omdat ‘ze zijn betaald door de staat’ zo lijkt steeds uw argument, maar u heeft er geen enkel bewijs voor. Hooguit een enigszins gegrond vermoedden in het geval van De Mink.

    Hoe dan ook: Als u antwoord wil op uw vraag, dan stel ik voor dat u uw critici wat serieuzer gaat nemen en niet afserveert met een flauw gemaksargument.

    Met alle respect.

  2. Kat vermengt zijn gebruikelijke gekte over vermoorde en in stukken gesneden baby’s, met in de hoofdrol uiteraard de eeuwige Demmink, met een discussie over strengere abortusregels in de VS. Dat dit niks met elkaar te maken heeft, weet de Mafkat natuurlijk maar al te goed. Daarom heeft Kat zich in het verleden nooit druk gemaakt over abortus.

    1. Het lijkt alsof hij zich er geen druk om maakt omdat hij het A woord niet in de mond neemt, maar je zou kunnen vermoedden dat dat precies is wat hem al jaren dwars zit. Of niet.

Geef een reactie