HET WORDT STEEDS DUIDELIJKER: ENGELAND EN DE WINDSOR ROYALS DRIJVENDE KRACHT ACHTER COMPLOT TEGEN TRUMP

DE PROMINENTE ROL VAN DE ENGELSE DEEP STATE EN DIENS GEHEIME DIENSTEN IN HET RUSSIAGATE-COMPLOT WERPT OOK WEER LICHT OP DE ROL VAN ONS LAND * NA HET BIZARRE VERTREK VAN DE BAAS VAN DE ENGELSE CIA PRECIES OP HET MOMENT DAT TRUMP HET WITTE HUIS BETRAD IS ER NU HET NET ZO BIZARRE VERTREK VAN DE ENGELSE MINDEF * OVER PRECIES EEN MAAND BEZOEKT TRUMP QUEEN ELIZABETH EN DAN MOET DIT ALLEMAAL WORDEN UITGEPRAAT

Het recente ontslag van de Engelse mindef, nota bene door een politiek volledig vleugellamme Theresa May die zelf op de schopstoel zit, is een nieuwe alarmerende aanwijzing voor de rol van GB in het Amerikaanse Russia-gate, een rol die reeds vaststaat uit het feit dat Londen de plaats is waar het allemaal begon via de spionage door de CIA en FBI van medewerkers van de Trump-campagne en zelfs via het inzetten van infiltranten. Gisteren kwam nota bene The New York Times met nieuwe, spectaculaire onthullingen op dit punt. Als ‘officiele reden’ voor het ontslag van Gavin Williamson -die nota bene vooral bekend werd wegens zijn Nazi-style oorlogs-retoriek tegen Rusland- werd gegeven dat hij zou hebben gelekt uit een geheime meeting waarin werd gesproken over Huawei en 5G. Maar zoals altijd is ook hier de timing weer cruciaal en om die timing goed te kunnen duiden moeten we kijken naar de gebeurtenissen in de VS waar de ‘boemerang’ van de Russia-hoax nu in volle vaart aan het terugvliegen is in de gezichten van de deep states en de Bilderbergers. In dat licht dient het vetrek van Williamson op een lijn te worden geplaatst met de overhaaste ‘vlucht’ van de baas van de Engelse CIA op het moment dat Trump het Witte Huis betrad. Q Anon wees ons erop in Q 3327 dat de ware reden van het vlucht van Hannigan binnenkort bekend zal worden. Deze problematiek wordt verder uitgewerkt en toegelicht in dit bombshell artikel van Sorcha Faal die in direct contact staat met de Russische geheime diensten. Zij legt een directe link tussen wat er nu gebeurt tussen de deep states in de VS en GB en wat er destijds speelde tussen Bush en Blair in de opmaat naar de invasie van Irak en de hoax van de weapons of mass destruction. Het heeft er allemaal mee te maken dat de deep states enorme conflicten en oorlogen willen organiseren om op basis daarvan hun aganda te implementeren. Zoals de deep states destijds de wereld wilden meeslepen in een alles-verwoestende derde wereldoorlog via Irak, werd vanaf 2015 door precies dezelfde krachten gewerkt aan een scenario waarin Rusland de grote tegenstander zou worden. Het optuigen van de Russia-hoax had dus niet alleen tot doel het presidentschap van Trump te verzieken en ‘illegaal’ te maken, maar ook het veroorzaken van een oorlog met Rusland. Bewijs hiervoor vormt de Skripal-affaire die in feite alleen te verklaren is vanuit dezelfde agenda en waarin opnieuw Engeland de hoofdrol speelde. De betrokkenheid van ons land in dit verwoestende en misdadige complot bestaat natuurlijk uit het MH 17-verhaal, maar ook uit de banden van onze Royals met die in Engeland en de Bilderberg-connectie waarin beide monarchieen maar ook de Clintons een prominente rol spelen. Alle puzzelstukjes vallen in elkaar. Donald Trump, de grote ‘disruptor’, heeft al deze weerzinwekkende plannen verijdeld. Zou hij daarvoor ooit de Nobelprijs voor de Vrede krijgen?

2 Replies to “HET WORDT STEEDS DUIDELIJKER: ENGELAND EN DE WINDSOR ROYALS DRIJVENDE KRACHT ACHTER COMPLOT TEGEN TRUMP”

  1. Dit moet zijn mei 1940, de onordelijke vlucht met bewuste maling aan de (eigen eed op de) Grondwet van het staatshoofd……teneinde Nederland als vazalstaat in handen van Hitler c.s. te spelen.

    Overigens hebben psychopaten zoals Bernhard evenals andere moreel zwakken zoals hoeren/sletten, hoerenlopers e.d. de neiging om zaken te verhandelen die NIET VAN HEN zijn.

  2. Wij hebben *normaliter* geen royals meer sedert mei 1945.

    Dat Prins Bernhard gebroed zit hier door deze SS psychopaat zijn ijskoude medeplichtigheid aan de psychopathische gruwelmoord (onder dekmantel van oorlog/oorlogshandeling tussen normale = niet door psychopaten geusurpeerde staten) op Dresden.

    De (optelsom van WARE krankzinnigheid) USA/GB ‘deep state’ trekt hier sedertdien aan de (kritieke) touwtjes.

Geef een reactie