HET ZIJN MONSTERS DIE IN EEN COMPLEET ANDERE REALITEIT LEVEN… WHAT CAN WE DO? MICHA IN DUEL MET HERMAN BOLHAAR

DE TOPMENSEN VAN DE PP-ELITE ZIJN ZO OUT OF TOUCH EN ZO ARROGANT, DAT ZE NIET MEER KUNNEN COMMUNICEREN MET ‘GEWONE MENSEN’ * MICHA PROBEERDE NOG TOT EEN VERGELIJK TE KOMEN MET HERMAN BOLHAAR VAN HET OM VOOR DE DNA-DEADLINE VAN MORGEN VERLOOPT EN HIJ VOOR DE RECHTER ZAL WORDEN GESLEEPT WEGENS JAREN VAN ONRECHTMATIGE TERREUR TEGEN MICHA * HET GESPREK MET ZIJN WOORDVOERDER [04 Nov 2016 13:07 Outgoing] EN DE HIEROP VOLGENDE EMAILS

From: “Stoel, N (PaG Den Haag)”
To: “‘drsmkat@yahoo.com'”
Sent: Friday, November 4, 2016 3:36 PM
Subject: Nav uw telefoontje

Geachte heer Kat,

Wij spraken elkaar vanmiddag telefonisch over uw bezwaar tegen de rechterlijke beslissing om uw DNA af te moeten staan. Ik heb navraag voor u gedaan en uw brief is bij ons bekend en in behandeling genomen.

Met vriendelijke groet,

Nicolette Stoel
Persvoorlichter Openbaar Ministerie
Parket Generaal
088 699 1102
www.om.nl

micha kat Nov 4 at 4:03 PM
To: Stoel, N (PaG Den Haag)
CC: Thijs Stapel

Geachte mevrouw Stoel,

Dank voor uw bericht.
We spraken elkaar echter ook -en zelfs met name- over een mogelijk gesprek met uw voorzitter mr. H. Bolhaar in een ultieme poging van onze kant een voor beide partijen ingrijpende en mogelijk beschadigende openbare behandeling te voorkomen.
Ik constateer dat van de kant van het OM niet wordt ingegaan op ons verzoek om zo’n gesprek waarbij het OM zelfs niet eens de moeite neemt ons verzoek af te wijzen.
Ik cc deze mail aan mijn advocaat.

Met vriendelijke groet,

Micha Kat

5 Replies to “HET ZIJN MONSTERS DIE IN EEN COMPLEET ANDERE REALITEIT LEVEN… WHAT CAN WE DO? MICHA IN DUEL MET HERMAN BOLHAAR”

  1. Ze…….”ze” zijn redelijker dan redelijk.

    Jij bent een gillende neuroot, een paniekzaaier, rijp voor de isoleercel van Bram Bakker……

  2. HET ZIJN MONSTERS DIE IN EEN COMPLEET ANDERE REALITEIT LEVEN…
    =================

    Ja de ‘alien mindset’ heet niet voor niets ‘alien’ te zijn. Overigens zijn de ijskoud op de goegemeente inspelend netter dan net, vriendelijker dan vriendelijk, beschaafder dan beschaafd, redelijker dan redelijk……..totdat je op het kritieke punt bent aangeland en ze door de mand (dreigen te) vallen.

    Dan blijkt het allemaal PUUR GEACTEERD en komt het proactief gewelddadige MONSTER zonder masker naar buiten………

Geef een reactie