HETZE TEGEN REVOLUTIE-MEDIA VERHEVIGT

GEENSTIJL-GRAAI-BANKIER PETER VERHAAR DOET AANGIFTE TEGEN STEVE BROWN * AMSTERDAM NOIR BEVROREN * WAT IS DE VOLGENDE STAP VAN DE RUTTE-SQUADS? MOORD? * HET GOEDE NIEUWS: DE PEDO-PLUNDERAARS WORDEN STEEDS BANGER

4 Replies to “HETZE TEGEN REVOLUTIE-MEDIA VERHEVIGT”

  1. Brief van studenten journalistiek, die de verslaggeving van de msm helemaal beu zijn, kom op Nederlandse studenten, wanneer pikken jullie dit op?

    Beste Vlaamse media, Wij kennen jullie, maar jullie kennen ons niet. Nog niet, al komt daar in de toekomst hopelijk verandering in, want wij zouden graag bij jullie in loondienst werken. Haal even opgelucht adem; in dit bericht gaan we niet om jobs zeuren, maar vragen we om meer aandacht voor de kwaliteit van het nieuws dat vandaag de dag gebracht wordt. Als studenten journalistiek zijn wij tegen de verschraling van de nieuwskwaliteit. Kort samengevat: het tot vervelens toe publiceren van allerlei lijstjes, artikels die steeds met ‘hoe’ of ‘waarom’ beginnen, het verspreiden van informatie zonder deze uitvoerig te controleren en het lekken van gevoelige en persoonlijke informatie bij overlijdens of rampen (Steve Stevaert, Germanwings, etc). De laatste tijd zijn wij als toekomstige journalisten soms beschaamd over de berichtgeving en de bijhorende commentaren. Niet alleen doen deze soms onze tenen omkrullen van schaamte, vaak doen ze ook echt pijn.

  2. LS…

    Steve ! Gaat weer over mag ik hopen. Wat Peter R.de Vries betreft… Die is al jaren daud. Gestorven van schaamte na jij hem met je witte sokken over de kade trapte. Staat nog steeds op mijn netvlies ! Trouwens al die acties van de gevestigde en officiële criminaliteit is onmacht en schijterigheid.

Geef een reactie