HIDDEMA EN BAUDET WEIGEREN TE REAGEREN: MAIL ZE NU! WAAROM DOET HIDDEMA NIETS AAN DE PEDO-JUSTITIE?

HIERONDER VOLGT EEN MAIL AAN VOLKSVERTEGENWOORDIGER EN ADVOCAAT THEO HIDDEMA MET HET VERZOEK DEZE TE COPYPASTEN EN TE FORWARDEN * VIDEO: MICHA REKENT AF MET THEO HIDDEMA

theo@forumvoordemocratie.nl, thierry@forumvoordemocratie.nl, t.baudet@tweedekamer.nl, t.hiddema@tweedekamer.nl

Geachte heer Hiddema,

Zowel de de heer W. Dankbaar als de heer M. Kat hebben u bij herhaling benaderd met het verzoek om steun in hun strijd voor onze rechtstaat en tegen de aantoonbare malversaties en fraudes van Justitie. U heeft geen van beiden geantwoord. Waarom niet?
Het moet u als actieve deelnemer in ons rechtstatelijk verkeer de afgelopen decennia ook duidelijk zijn geworden dat er in Nederland geen sprake meer kan zijn van een rechtstaat. Zaken als Baybasin, Demmink en eerder Schiedammer Parkmoord en Deventer Moordzaak -de lijst in eindeloos- wijzen op structurele fraude bij zowel OM als ZM. Dat de complete rechtsgang in de laatst genoemde zaak is gemanipuleerd om -net als in honderden andere zaken- de werkelijke dader vrijuit te laten gaan werd recent opnieuw duidelijk in publicaties in landelijke media. Ook zult u ongetwijfeld de extreem alarmerende ‘zaak Westenberg’ hebben gevolgd, genoemd naar een vice-president van de Haagse rechtbank die door M. Kat is exposed als volstrekt crimineel en corrupt en de rechtbank met pek en veren overdekt moest verlaten. We kunnen eindeloos doorgaan, maar willen thans louter nog vermelden dat uit diverse getuigenverhoren is vast komen te staan dat een groot deel van de top van het OM bestond (bestaat?) uit criminele pedofielen.
Bent u als lid van de tweede kamer en als advocaat van plan tegen dit alles iets te ondernemen? Of zegt u: het is wel prima zo, ik laat het gewoon allemaal lekker gaan en lopen, het leven is al moeilijk genoeg? Dat ons land de laatste twee ministers van Veiligheid en Justitie zag sneuvelen als gevolg van list en bedrog -who cares? Wij vernemen gaarne van u waarbij wij ons, zoals dat in advocatentaal zo mooi heet, alle rechten voorbehouden.

Met vriendelijke groet,

3 Replies to “HIDDEMA EN BAUDET WEIGEREN TE REAGEREN: MAIL ZE NU! WAAROM DOET HIDDEMA NIETS AAN DE PEDO-JUSTITIE?”

  1. Een ieder die als zakkenvuller het bordeel der gevestigde wanorde hier op deze kloot ‘vrijwillig’ is binnengekropen, heeft als toegangsvoorwaarde een verhoer contract van onderdanigheid op het bloed van zijn eigen familie bij de geldwisselaars moeten ondertekenen Kat. Nee, dan die maffiamaat dat ter compensatie van zijn mensverraad het klootjesvolk via zijn verschrompelde kalimantan, boven de ‘wet’ nog wel, maar straffeloos kan blijven opfokken..; FOEKIE~SOEWA!!!

  2. Een Luns-achtige biologerende lege huls/”grapjas” benaderen met (voor dezulken) saaie ‘gullible fool’ prietpraat.

    Testen en uitnemen, het is echt de enige manier.

Geef een reactie