‘HIDDEMA-STAATSGREEP’ VINDT PLAATS AS WE SPEAK: WETTEN EN REGELS NU ‘OFFICIEEL’ BUITEN WERKING GESTELD

JUSTITIE/DE STAAT/DE STAATSMEDIA REAGEREN NERGENS MEER OP, ZELFS NIET OP BRIEVEN VAN ADVOCATEN EN PRESENTATIES VAN BOEKEN DOOR GERESPECTEERDE WETENSCHAPPERS * MICHA’S ADVOCAAT HEEFT NU DE TELEGRAAF, NRC HANDELSBLAD EN JUSTITIE AANSPRAKELIJK GESTELD MAAR (NOG) GEEN ENKELE INHOUDELIJKE REACTIE ONTVANGEN * DAT LEIDT ONHERROEPELIJK TOT EEN SERIE HISTORISCHE ‘MICHA-PROCESSEN’ TEGEN DE PEDO- EN PLUDER-MAFIA

Volgende week verloopt de laatste deadline voor NRC-advocaat Jens van den Brink vragen te beantwoorden over Marcel Haenen en (ondermeer) zijn relatie met Herman Bolhaar. 16 Februari verloopt de deadline voor De Telegraaf en tevens die van Justitie. Volgende week maandag publiceren we alle brieven die samen het grote ‘Micha-rehabilitatie-offensief’ vormen. Op eerdere sommaties volgde geen enkele reactie. Ook Adele van der Plas noemde al de complete verlamming waarin de pedo-staat gevangen wordt gehouden zodra er ‘Demmink-zaken’ spelen. Hiermee is de conclusie gerechtvaardigd dat de staatsgreep waar Hiddema het afgelopen zondag over had thans plaatsvindt. Immers, als de Staat willens en wetens de eigen regels en wetten overtreedt ten eigen bate, dan noemen we dat een staatsgreep. Dat is precies wat er nu speelt. De kansen voor Baybasin zijn in die lijn der logica 0%. De Staat doet gewoon wat ze wil en legt aan niets en niemand meer verantwoording af. Brieven worden niet meer beantwoord. To be continued.

Eén reactie op “‘HIDDEMA-STAATSGREEP’ VINDT PLAATS AS WE SPEAK: WETTEN EN REGELS NU ‘OFFICIEEL’ BUITEN WERKING GESTELD”

  1. Nou dan zullen (zeker echt kritieke) rechtszaken ook niet veel meer helpen.

    Zoals in psychopathocratie/gruweldictatuur onder dekmantel van (met foute informatie) “vrije” verkiezingen PB BV sedert 1945.
    Alleen MK begint (nu pas) langzaam te ontwaken. Sinjeur Hiddema moet gewoon maar eens getest worden……

Geef een reactie