4 Replies to “HIER DOEN WE HET ALLEMAAL VOOR! HIERVOOR BETALEN WE JUICHEND 100-EN MILJOENEN! 30 MINUTEN GENIETEN VAN HET KONINKLIJK HUIS!”

 1. “Hier doen we het allemaal voor” zeiden de militairen ook, toen Wilhelmina hen, nog strijdend, in de rug gestoken had en de kuierlatten had genomen.
  Behalve dat ze daarmee héél de overheidsadministratie in handen speelde van Hitler c.s., was dit een (oranje) wijs besluit.
  Want stel je voor: Anders had ze misschien huisarrest gekregen op Drakensteyn en was ze door de Duitsers vetgemest met varkenspasteitjes.
  Maar nog erger voor Nederland had kunnen geschieden:
  Ze zou (de “Oranjes” zouden)/(het nageslacht van) Bernhard zou in het (toen onverslaanbaar geachte) 1000-jarige rijk van Hitler, niet in aanmerking zijn gekomen voor een functie als Stadhouder. Stel je die ramp toch eens voor zeg……

 2. Geen spoor van schaamte het is…….onmenselijk.
  En honderden miljoenen……ja, dat zijn alleen de min of meer rechtstreekse en vrij goed navolgbare kosten/betalingen. De enorme (verborgen blijvende) schade die deze betreffende volkomen schaamteloze/gewetenloze morele debielen (overal ter wereld) DRIEDIMENSIONAAL aanrichten (behalve bij een nauwe kring devianten en meelopers onder de kenmerkende psychopatische paraplu) *en daar weer de gevolgschade van* hebben we dan nog lang niet meegeteld/meegerekend.
  Ga dit maar aan het verstand peuteren van zelf geabsorbeerde slimmeriken die een top-advocaat voor mr. dr. (in de oranje psychopatische usurpatoren natte droom wetgeving) Henriëtte Nakad willen gaan helpen financieren……

Geef een reactie