HIEROM GAAT RUTTE ERAAN: HET IS OVERAL HETZELFDE, EEN PLUNDERENDE ELITE, VAAK PEDOFIEL, DIE HET VOLK VERNEDERT EN VERTRAPT -EN RUTTE IS DAARIN KAMPIOEN

LIBANON * CHILI * FRANKRIJK * HONG KONG * NEDERLAND * DUITSLAND * ENGELAND * SPANJE * ECUADOR

2 Replies to “HIEROM GAAT RUTTE ERAAN: HET IS OVERAL HETZELFDE, EEN PLUNDERENDE ELITE, VAAK PEDOFIEL, DIE HET VOLK VERNEDERT EN VERTRAPT -EN RUTTE IS DAARIN KAMPIOEN”

  1. “Het is overal hetzelfde” omdat de financiële maffia wereldwijd opereert.

    Is het nog meer mensen opgevallen dat de mens het enige dier op de wereld is dat geld nodig heeft om te kunnen leven en dat onze politici NOOIT ons “wettige” (we mogen dus geen ander gebruiken!) betaalmiddel ter discussie zullen stellen? Geen enkele discussie mogelijk over een geperverteerd betaalmiddel dat alleen nog maar een promesse voor de toekomst inhoudt en dat is verworden tot een massavernietigingswapen waarmee oorlogen en wederopbouw, corruptie, wapenproductie, onderdrukking, ook de huidige her-verdeling van arm naar rijk en nog veel meer smeerlapperijen worden gerealiseerd? Zouden bankiers en politici misschien geen ander financieel systeem tolereren omdat het huidige het enige is waarmee ze riant kunnen parasiteren op het werkende deel van de bevolking? Zouden daarom in steeds meer landen waar demonstranten om weinig meer dan democratie vragen door politiegespuis worden verminkt en afgetuigd?

    Mensen worden niet geregeerd door politici. Zelfs niet door hun bovenbazen bij de banken. MEN WORDT DOOR HET GELD GEREGEERD.

    1. Pas als ons wettig betaalmiddel gedemocratiseerd is (dit betekent dat wij niet het geld en daarmee de economie dienen maar dat het geld en de economie óns dienen) kunnen we verder. Tot aan die tijd zullen de brandhaarden overal in de wereld alleen nog maar toenemen in aantal en felheid. Rutte en zijn kliek gaan ijzeren tijden tegemoet!

Geef een reactie