HIGHEST ALARM: DEMMINK LIJKT OOK HET RUSSISCHE RT TE CONTROLEREN

RT STUURDE EEN CAMERAPLOEG NAAR AMSTERDAM OM HET PEDO-VERHOOR VAN JORIS DEMMINK TE VERSLAAN MAAR PUBLICEERDE NIETS * NU KOMT DE POETIN-ZENDER MET EEN GROTE PEDO-ANALYSE MAAR NOEMT DE NAAM DEMMINK NIET EENS * CONTROLEREN DEMMINK EN HET NEDERLANDSE KH ZELFS RT?

5 Replies to “HIGHEST ALARM: DEMMINK LIJKT OOK HET RUSSISCHE RT TE CONTROLEREN”

 1. Ze zitten wel samen (!) met de i.c. uitvoerende westerse gruwelmoordenaars in de Dresden ‘psy-op’. Rusland heeft de stad (die geen stad meer was) nadien ingenomen en (abnormaal) ijskoud geholpen deze voor normale overheden ondenkbare horreur richting non-combattanten waaronder tienduizenden kinder-vluchtelingetjes onder de pet te houden.

  Uiteraard…….hebben de psychopaten (van griezelig Stalin-kaliber) het daar voor het zeggen. ‘Psychopathy knows no borders’.

  Dresden is nog steeds dé krankzinnigheids-thermometer van de wereld.
  Ware krankzinnigen (psychopaten) gaan machinaal onstuitbaar door als onmenselijke zombies/moordmachines en vandaar dat de Dresden ‘psy-op’ ook nog steeds doorgaat. Schaamte en berouw kennen ze niet, ermee (blijven) wegkomen is de boodschap.

  Precedentwerking (internationaal) maakt niet uit, het ontzettende, menselijk niet te dragen/harden psychische leed toegebracht aan m.n. de schaarse “overlevenden”, maar ook anderen die Dresden wel kenden, maakt niet uit (terwijl bijv. je moeder voor je ogen gericht!!! in twee stukken is geschoten door, na de daar als een soort zieke proeftuin aangerichte volkomen krankzinnige tondeldoos van de duivel, op alles wat daar dan nog bewoog losknallende rondvliegende jachtvliegtuigen, die ook de allerlaatste -een paar duizend- verbijsterde grauwe schimmen van mensen die op een of andere manier nog konden bewegen, bepaald helemaal wilden uitwissen en waarvan nu uit alle macht beweerd wordt dat die jachtvliegtuigen er helemaal niet geweest zijn: de heterdaad getuigen zijn dus gewoon ‘schäbige Lumpen’, allemaal rabiate Nazi’s die gek zijn geworden en “ze zagen vliegen” van de “800 normale bommen”, denk Rotterdam, die daar door de USA/GB keurig verantwoord gericht, zoals het normale reguliere strijdkrachten betaamt, op de te Dresden geconcentreerde SS strijdkrachten, de spoorweg en de zware militaire complexen, Dresden was een militair fort en een héél belangwekkend spoorwegknooppunt moet je weten, zijn afgeworpen).

  Onderwijl wordt meededogen geveinsd met de arme Joden: daarom moest Dresden wel worden afgeslacht, met Joden, dwangarbeiders, oorlogsgewonden, vluchtelingen en alles wat daar leefde erin.

  Om de Joden te redden daarom!

  Daarom ook, zijn slachtoffers van Dresden in schoolboeken ijskoud gepresenteerd als slachtoffers van de gruwelijke Duitse concentratiekampen. Uit eerbied voor de Joden en voor de mens(heid) in het algemeen.

  Psychopaten houden van niemand, object-liefde en psychische/religieuze integratie/de vreze Gods is i.g.v. psychopathie immers onmogelijk, maar ze wilden juist liefdevol de Joden, immers Gods volk, redden.

  En nu niet meer zeuren, ‘let bygons be bygons’ en kijk naar de schone toekomst die welig tierende (ongehinderde/ongestrafte) psychopaten voor je in petto hebben.

  De oorlog is al lang voorbij, de psychopaten, steeds de ware ‘culprits’, zijn allemaal opgeruimd.

Geef een reactie