‘HILLARY-HUMA MARTEL-VIDEO OP WEB GEPLAATST DOOR PEDO-FUGITIVE PETER DALGLISH, EEN TOPMAN VAN DE VN’

ELK UUR KOMEN ER MEER DETAILS BOVEN TAFEL OVER DE GRUWELIJKE PEDO-MARTEL-VIDEO WAARIN HILLARY CLINTON EN HUMA ABEDIN EEN MINDERJARIG KIND VERMOORDEN EN HAAR BLOED DRINKEN * VIDEO OP HET WWW GEPLAATST DOOR PEDO-FUGITIVE PETER JOHN DALGLISH (OP DE FOTO MET JUSTIN TRUDEAU), EEN VOORMALIG TOPADVISEUR VAN DE VN * LEES HET HELE VERHAAL BIJ SORCHA FAAL

6 Replies to “‘HILLARY-HUMA MARTEL-VIDEO OP WEB GEPLAATST DOOR PEDO-FUGITIVE PETER DALGLISH, EEN TOPMAN VAN DE VN’”

  1. Geweldige bron weer:

    Rational Wiki: Sorcha Faal is the alleged author of an ongoing series of “reports” published at WhatDoesItMean.com, whose work is of such quality that even other conspiracy nutters don’t think much of it.

    1. Each report resembles a news story in its style, but usually includes a sensational headline barely related to reality (e.g. “American Rebel Forces Attack Gas Pipelines, Explode Trains As US Civil War Nears”[8]) and quotes authoritative high-level Russian sources (such as the Russian Federal Security Service in the same article) to support its most outrageous claims.

  2. Zelfde als: de lucht is blauw – is een feit. Dat je er dan van maakt: de lucht is blauw maar er vliegt een alien doorheen met een afgehakte kop. Dat laatste verdoezelt het eerste.

  3. Wat ik nu even snel tussen de regels opmaak is dat er hier sprake is van desinfo. Dat er daadwerkelijk in 2016 een sadistische video van Hillary is gevonden. Dat is ook niet zo moeilijk want je hoeft maar een gemiddelde porno film van de zio maffia te zien hoe sadistisch men soms te werkt gaat. Maar dat het nu gemixt wordt met deze shit. Want als deze laatste video zou bestaan waarom dan niet paar screen shotjes. Zo moeilijk moet dat toch niet zijn. Dat er sadistische seksvideo van Hillary met jonge meisjes bestaan geloof ik wel. Daar is die hele heisa nu over. En dit is soort van desinfo.

Geef een reactie