HILLARY ZOU ANNE FRANK’S STROT HEBBEN DOORGESNEDEN EN HAAR BLOED HEBBEN OPGEDRONKEN

GEEN WOORDEN VOOR DE GRUWELEN BINNEN HET CLINTON-SADO-PEDO-NETWERK * ‘HOE GROTER DE GRUWELEN, HOE MEER TEVREDEN DE SATANISCHE GODEN ZIJN DIE ZE DIENEN’ * DRINKEN VAN KINDER- EN BABY-BLOED CENTRAAL BIJ DE NETWERKEN * IN HOEVERRE ZIJN DE CLINTON- EN DE DEMMINK-NETWERKEN MET ELKAAR VERBONDEN? * NOG GEEN RECENTE RESULTATEN BIJ DOORZOEKEN WIKILEAKS OP DEMMINK

Er is maar one way to go: het enorme kwaad waarmee we worden geconfronteerd onbevreesd tegemoet te treden en recht in het gezicht te kijken: IK BEN MICHA KAT EN IK LAAT ME NIET MEER DOOR JULLIE INTIMIDEREN! Herman Bolhaar, Ouderling Abbink, Joris Demmink, Mark Rutte: KOM MAAR! JULLIE STELLEN NIETS VOOR EN ZIJN LEGE, SMERIGE DIENAREN VAN SATAN! Jullie kunnen mij interneren, psychiatriseren, zelfmoorden MAAR MET DE WAARHEID KUNNEN JULLIE DAT ALLEMAAL NIET! Hoe meer satanische acties jullie zullen uitvoeren DES TE STERKER ZAL HET VERZET TEGEN JULLIE WORDEN totdat jullie zelf kermend van angst om genade zullen smeken in het licht van de waarheid en goedheid! Er is geen weg meer terug: dit gevecht MOET nu worden geleverd tot er een overwinnaar is. Donald Trump is onze door God gezonden voorman, onze aartsengel Michael die zoals Rudolf Steiner heeft gezegd de satanische Ahriman zal bestrijden.

4 Replies to “HILLARY ZOU ANNE FRANK’S STROT HEBBEN DOORGESNEDEN EN HAAR BLOED HEBBEN OPGEDRONKEN”

  1. Als Trump zou besluiten om preventief Brussel en Den haag plat te gooien dan zou ik daar wel mee kunnen leven. Dat het tuig naar even weet hoe klaar ik met ze ben.

Geef een reactie