HOE CHRIS KLOMP ZICHZELF OPNIEUW EXPOSET; HET WORDT NU EEN WARE OPERETTE

EXTRA: JAN ROOS VAN GEENSTIJL OVER MARCEL GELAUFF EN DE NOS: HIJ VERGEET TE MELDEN DAT GELAUFF ‘GEEN BANDEN ONDERHOUDT MET DE PEDO-NETWERKEN’ EN OOK DAT HIJ SAMEN MET JUSTITIE MICHA PROBEERT KAPOT TE MAKEN

EXTRA: WIM DANKBAAR IS COMPLEET DE WEG KWIJT EN PROBEERT EEN ‘BRUG TE SLAAN’ NAAR CHRIS KLOMP * TEGEN BETER WETEN IN BEWEERT DANKBAAR DAT KLOMP NIET WORDT BETAALD DOOR JORIS DEMMINK TERWIJL WIJ DAT AL MAANDEN GELEDEN HEBBEN AANGETOOND * DANKBAAR NIET MEER SERIEUS TE NEMEN * HIER HET ITEM MET NOELLE PIETERSE DAT IN DE VIDEO TER SPRAKE KOMT

[wp_ad_camp_1]

6 Replies to “HOE CHRIS KLOMP ZICHZELF OPNIEUW EXPOSET; HET WORDT NU EEN WARE OPERETTE”

 1. Om 20.00 een mooie docu op Breitbart. Clinton Cash. Ik heb gisteren de premiere gekeken. Echt je mond valt open van verbazing. Hij duurt maar een uurtje.

 2. Toch wel geschrokken van die stukken van Wim. Hij denkt echt dat er met Klomp eerlijk te praten is. Nog veel erger zijn de reacties. Zelfs De Grijze Duif denkt dat Klomp deugt. Dat hele zooitje kunnen we nu ook afschrijven. Jammer ik had Wim en De Grijze Duif hoog zitten. Zucht, zou er iets in het water zitten in Nederland.

  1. Mooi filmpje misschien dat er nu meer mensen wakker worden. Klomp geeft het nu ook zelf toe waar hij mee bezig is. Dat Donk samen kliekt met Klomp en Vlug spreekt ook boekdelen.

  2. Beste Zure Haring,

   Wim heeft inhoudelijk gelijk met zijn Vaatstra-werk. Maar het grote probleem is dat hij een psychopaat is die overal vrijanden en complotten ziet waarmee hij dus alle vooroordelen die er heersen tegen ons ‘complotters’ bevestigt. Hij zit -net als Eric Donk en Myra met wie hij nu niet geheel toevallig steeds meer optrekt- vol met gif en sadisme en schept er een genoegen in kwetsbare mensen kapot te maken. Een walgelijk mens kortom.

   1. Het grote probleem is dat iedereen alleen maar aan hun clubje kan denken. De waarheid is van ondergeschikt belang. Dat Wim een psychopaat is dat wil ik niet 1 2 3 zeggen. Dat jij ongelooflijke mot met hem gehad hebt begrijp ik, understatement. Dat er bepaalde mensen een clubje hebben gevormd dat nu vele foute wegen bewandeld is wel duidelijk. Kijk uit dat je zelf ook niet in die val trapt. Ik vind nog steeds dat Morkhoven de zaak belazerd. Ik vind ook dat Klomp ook echt heel fout is, understatement. Mijn probleem is dat ik het met sommige dingen uit beide kampen eens ben en met sommige dingen absoluut oneens. Dat er mensen samen klieken met Klomp kan ook verschillende redenen hebben. 1 Ze geloven Klomp, Dom volk. 2 Ze geloven Klomp, tijdelijk de weg kwijt door stress. 3 Als Micha tegen Klomp is dan moeten wij voor zijn. 4 Wij geloven Klomp niet maar het is handig om Micha te naaien. 5 We zijn omgekocht door Demmink en CO.. 6 We houden ons wijselijk afzijdig en laten deze storm overwaaien. Het is heel lastig om uit te vinden waarom sommige mensen Voor Klomp zijn. Hier denk ik hoe het zit. Eric Donk 4 en of 5. Myra 1 en of 3. Wim Dankbaar 2 en of 3. Boudine Berkenbosch 6. Martin Vrijland 6. De Grijze Duif 3.

Geef een reactie