HOE HARRY VAN BOMMEL (SP) KAN WEGKOMEN IN DE ZAAK-DEMMINK

WAAROM DOET DE SP NIETS AAN DE ZAAK-DEMMINK? HET MAG NIET WORDEN GEVRAAGD * ALS ER EEN PARTIJ IS DIE HET NEDERLANDSE VOLK HEEFT VERRADEN, IS HET DE SP WEL * GEEN VRAGEN OVER JAN DE WIT EN ZIJN SAMENSPANNING [video] MET JORIS DEMMINK * GEEN VRAAG OVER HET VERTREK VAN KRISTA VAN VELZEN DIE DE ZAAK-DEMMINK WEL DURFDE AAN TE PAKKEN

[wp_ad_camp_1] We maken ons hier nergens meer druk over. De wereld vergaat toch wel. Maar om te janken is het wel, dat Harry van Bommel van de SP wordt ‘geinterviewd’ door een Mossad-fetisjiste die het geen enkel punt vindt dat Israel Palestijnse kinderen afslacht. “Wat de Mossad zegt is altijd waar” zegt deze vrouw voor de camera van WeAreChangeRotterdam in een ander interview. Geen zinnige vraag weet zij te stellen en alle kansen een leuk en spannend interview te presenteren worden om zeep gehopen (al meer dan 100 views!). Ze weet ook niets. Zit er alleen voor zichzelf. In Nederland is het nu eenmaal een gouden regel dat iedereen die authentiek is kapot moet worden gemaakt. Alleen zwendelaars en hypocrieten krijgen podium. En aldus voeren volksverrader Harry van Bommel (zou die Demmink niet uit het Helsinki-committe schoppen? Geen vraag over) en Mossad-fetisjsite Myra een pijnlijk schimmenspel op dat nergens over gaat. Waarschijnlijk wilde Van Bommel alleen komen als hij de garantie zou krijgen dat er geen serieuze vraag gesteld zou worden. Ook niet over zijn voormalige fractieleider Agnes Kant die na een vraag over Joris Demmink erop los begon te rammen tegen Eric Donk [video]. Want zo gaat dat in Nederland. Het is jammer voor WeAreChangeRotterdam dat wel probeert -en er vaak ook in slaagt!- baanbrekende ‘nieuwe journalistiek’ te bedrijven. Hoe komen ze er bij deze vrouw in te zetten? Ton Hofstede -die wel volledig oprecht en authentiek is- zit erbij en kijkt ernaar. We vragen ons af wat er door hem heen zal zijn gegaan.

4 Replies to “HOE HARRY VAN BOMMEL (SP) KAN WEGKOMEN IN DE ZAAK-DEMMINK”

  1. Het blijkt trouwens dat Tony Blair, die samen met Balkenende en Donner NORMALITER in de cel had moeten “wegrotten” vanwege GolfoorlogII en de WMD, ook de rabiate aanjager van de immigratiegolf in GB is geweest.
    Het zijn altijd dezelfde ware, driedimensionaal van alle kanten op de mensheid inhakkende ‘culprits’……

  2. Als je eenmaal geknield hebt voor de PB BV “democratie”, ben je op weg naar de hel.

    Geen traan meer om laten. Die figuren zijn afgeschreven.

    Met onze eigen Alex Jones Remi Poppe leek het even de leuke kant op te gaan, totdat die zijn brommer had geruild voor een (overbemeten) groot jacht…..

Geef een reactie