11 Replies to “HOE JEFFREY EPSTEIN MARCEL GELAUFF, CHRIS KLOMP EN DE COMPLETE MSM VERNIETIGT… EN MICHA IS BOOS!”

 1. Valt dat even tegen; ben je net lekker op dreef met je Epstein complotjes, is er opeens geen Epstein meer…
  Wat moet je nu verder verzinnen? Hebben de Bilderberg squads hun voorman ‘gezelfmoord’? Zat er iemand anders in die cel die ze dood hebben aangetroffen en zit Epstein met Friso en Eurlings al lang weer op een andere smokkelroute jonge meisjes te verhandelen? Was Demmink boos geworden en heeft hij persoonlijk ingegrepen?

  Nou ja, het zijn zomaar een paar voorzetjes hoor, jijzelf zal er wel een vééél beter verhaal omheen weten te breien. Ik kijk er naar uit!!

 2. Mijn dagelijkse vermaak. Idioot Kat volgen. Hilarische onzin. Een narcistisch soort grootheidswaanzin van deze Kat. Alsof deze debiele idioot er ook maar ergens iets toe doet.

  Soms ook wel sneu om deze stuiptrekkingen van absolute onmacht en totale vernedering te aanschouwen.

  Gezien alle medicijn potjes op de louche negenderangse hostel kamertjes is mijn serieuze zorg over ’s mans geestelijke en lichamelijke gezondheid groot en groeiende

 3. Ach ja dat “celgebeuren” in een als democratie vermomde psychopathocratie kennen we nog van de zelfmoord van…….
  Meinoud Rost van Tonningen de nazi collega van Bernhard zur Lippe Biesterfeld die vast en zeker iets teveel wist……..

   1. Zullen we het eens hebben over de video’s van de Mafkat? Slechts 473 keer afgespeeld, en door nog veel minder bekeken. Op actie 25 x 25 kwam geen enkele respons. De teller op zijn site geeft geen unieke bezoekers weer, in tegenstelling tot wat Kat nog altijd denkt, maar impressies. Inclusief bots en abusievelijk zwerfverkeer.

 4. Aangezien veruit de meeste mensen op weg zijn naar de hel, is “democratie” (met integere en goed geïnformeerde burgers door o.a. een onafhankelijke MSM, die vrije keuzes kunnen maken) een duivelse leugen.

  Het verwordt met zekerheid tot een dictatuur van beroerdelingen die helemaal idolaat zijn van bevreemdende figuren/psychopaten als Prins Bernhard.

Geef een reactie