HOE KAN EEN KONING DIE DE WIL VAN HET VOLK OPENLIJK VERKRACHT EEN GELOOFWAARDIGE KERSTTOESPRAAK HOUDEN?

DANKZIJ ONS IMMER WAAKZAME TEAM VAN PATRIOTS EN TRUTHERS KUNNEN WE NU OOK DE NL-VERSIE PRESENTEREN!

ONZE MONARCHIE HEEFT ZICH SCHULDIG GEMAAKT AAN DE MEEST WEERZINWEKKENDE MISDADEN TEGEN HET NEDERLANDSE VOLK DENKBAAR, VAN HET VERKRACHTEN VAN KINDEREN VIA MASSALE DRUGSHANDEL EN BELASTINGCRIMINALITEIT TOT HET SABOTEREN VAN ONZE DEMOCRATIE ZOALS KONING WILLEM HIER (VANAF 20:30) OPENLIJK LAAT ZIEN: ”FOUTE’ UITSLAGEN VAN VERKIEZINGEN EN REFERENDA LEIDEN TOT PROBLEMEN VOOR DE EU’.

2 Replies to “HOE KAN EEN KONING DIE DE WIL VAN HET VOLK OPENLIJK VERKRACHT EEN GELOOFWAARDIGE KERSTTOESPRAAK HOUDEN?”

  1. Beschamende vertoning, onze koning die niet gehinderd door enige kennis als “Meinungsführer der wohlhabenden Eliten” naar Brussel afreist om daar tot zijn laatste ademtocht te verhinderen dat Engeland uit de EU gaat. Walgelijk en totaal mislukt….wàt een afgang!

    De boeren die woensdag tegen het EU-beleid actie gaan voeren zijn niet zo dom als Willem de Overbodige. Die weten wat de EU en de Euro in de kern zijn: EEN MONSTER.

    Engeland is de grote winnaar van de Brexit, Duitsland is de grote verliezer. Daar zijn alle vooraanstaande Duitse economen het wel over eens. En die economen willen nu nog maar één ding: Dexit. En zo gauw mogelijk.

  2. Psychopathische (!) criminelen zijn ‘pure evil’ en trachten met inzet van de complete doos van Pandora die de ‘alien mindset’ is de wettige regering over te nemen.

    De Nassauers zijn daar (sedert ca. a.D. 1400 in deze contreien) typisch mee bezig. Gaande over ten hemel schreiend uitgeperste lijken van “geliefde onderdanen” in “wingewesten” natuurlijk, maar ook over die van wettige overheden.

Geef een reactie