HOE LANG KAN ERIC DONK NOG DOORGAAN MET ZIJN VERWOESTENDE VERRADERS-WERK IN DIENST VAN DE PEDOFIELEN?

EXTRA: SATANIC OVERDRIVE! DE DOOR DEMMINK ZELF BENOEMDE EN AANGESTUURDE ‘NATIONAAL RAPPORTEUR MENSENHANDEL EN KINDERVERKRACHTING’ LUIDT ‘DE NOODKLOK’ OVER PEDO-RECHTSPRAAK IN NEDERLAND -WAARIN ERIC DONK NU ALLE VERTROUWEN HEEFT

Wat ik in het filmpje nog vergeten ben te zeggen is dat advocaat Bosscher heeft geweigerd welke actie dan ook tegen Donk te ondernemen! Hij heeft de dagvaarding wel uitgebracht, maar liet verstek gaan op de eerste zitting omdat hij ‘zich had verslapen’. Hij zou beslag leggen bij Donk; niet gedaan. Vanaf dat moment wist ik zeker dat Donk ‘onder bescherming’ staat van de ‘hogere machten’. Waar leeft Donk van? Hij heeft geen uitkering.

8 Replies to “HOE LANG KAN ERIC DONK NOG DOORGAAN MET ZIJN VERWOESTENDE VERRADERS-WERK IN DIENST VAN DE PEDOFIELEN?”

 1. CIA en BI infiltranten zijn ook altijd bezig met onderlinge ruzies te publiceren.
  Een matennaaier die ik enige jaren terug de deur wees, die werkte voor de MIVD en KLPD…
  Leuk dat in de Demmink onderzoeken er een getuige was, die beweerde dat de CID de werkelijke criminelen zijn, want elk autobiografisch boek van geheim agenten bevestigd dat.

 2. Deze reactie van Colin Powell, bekend van de VN toespraak aangaande de WMD leidende tot GolfoorlogII en honderdduizenden afgeslachte mensen, betreffende Hillary Clinton:

  ===============
  “On HD tv she doesn’t look good,” Powell, who is believed to have had around 30,000 emails hacked, wrote on March 14. “She is working herself to death… She will turn 70 her first year in office.”
  ===============

  Psychopaten kennen (driedimensionaal) geen grenzen. Gedreven door grenzenloze begeerte (er is immers geen object-liefde en “vaderland” zegt deze ‘demons’ net zoveel als zijn goedige, levende en bruisende bakermat Dresden aan prins Bernhard) naar de lonkende positie van eerste vrouwelijke president van de USA.

  ‘Dead inside’ kent ook geen zelf liefde (gezond, ik heb het hier niet over narcisme en egoïsme: als onderdeel van de gehele geliefde mensheid).

  Dus is het mogelijk dat ‘dead inside’ op deze manier het lichaam kapot maakt.
  Ze hebben ook geen verhoging van de polsslag als ze, uiteindelijk dan toch gepakt, op de elektrische stoel worden geplaatst.
  Voor en na overhalen van de hendel, is er immers geen verschil, dus vrees voor het onbekende.

 3. Hij heeft geen uitkering, zit bij de AIVD/Swapichou/Naomi (hier heet het dinges) bende en huurt om de zoveel tijd vliegtuigjes met banners o.a. om Baybassin vrij te krijgen. Zijn partner, die andere ex-KLOL’er, heeft riant salaris volgens eigen zeggen en toen zij moest voorkomen bij de rechter voor een boete voor het demonstreren bij Demmink afscheid was haar dossier opeens zoek. Ohja, dossier zoek. Kan het nog duidelijker? Rechter bood vele malen z’n excuses zelfs aan.

 4. Het abnormaal energieke van psychopaten (constant aan het wroeten met hun macht en controle-projecten) komt dus voort uit het ontbreken van een echte en normale (niet geacteerde) soms zwaar belastende/energie opslurpende emotionele/morele wereld.

  In deze link zien we Bill Clinton van zijn vrouw Hillary beweren:

  ‘She has worked like a demon’.

  https://m.youtube.com/watch?v=1SAtI8TZehI

  Vaak worden indicaties van psychopathie (we zien dit bijv. ook bij de moeder van prins Bernhard) door de familie juist geventileerd als aanbevelenswaardige/positieve eigenschappen of kenmerken. Dat geeft een goede garantie voor de authenticiteit van de observatie.

  Overigens blijkt de Bijbel wel vaker opmerkelijk diep inzicht in de psyche te bevatten.

 5. In de uiterste periferie van het kwaad rommelen heeft weinig zin.

  De wortel moet afgekapt worden en dan stort de uitdijende ‘pure evil’ rest -die de mensheid naar believen wil knechten, uitpersen en kelen/slachten- in elkaar als de Twin Towers.

 6. Terwijl Micha de levensgevaarlijke Eric Donk (mogelijk een informantje van de AIVD = door toedoen van SS’er Bernhard de CIA = de aldaar een staat in de staat vormende USA psychopaten, opvolgers van Dulles, MacNamara etc.) aanpakt, wie pakt de DRINGEND NOODZAKELIJKE (de ijskoude moordenaars van Dresden mentaliteit rust niet bij de touwtjestrekkers…..) invoering van de verplichte psychopatentest voor om te beginnen allen in openbare dienst en bestuur aan?

Geef een reactie