HOEVEEL -EN WELKE- ‘PROMINENTE’ NEDERLANDERS ZITTEN IN DE SADO- EN PEDO-MOORDENAARSNETWERKEN? EEN NAAM IS WEL ZEKER…

PAUL JOSEPH WATSON DURFT DE ZAAK-DEMMINK NIET TE BEHANDELEN OMDAT DIENS KINDERVERKRACHTINGEN NIET ‘WETTIG ZIJN BEWEZEN’ * HET IS BEYOND BELIEF HOE JORIS DEMMINK ELKE KEER WEER EXPOSURE DOOR BUITENANDSE MEDIA WEET TE VOORKOMEN

Eén reactie op “HOEVEEL -EN WELKE- ‘PROMINENTE’ NEDERLANDERS ZITTEN IN DE SADO- EN PEDO-MOORDENAARSNETWERKEN? EEN NAAM IS WEL ZEKER…”

  1. Dat wettig bewijs wordt ook lastig/ondoenlijk als getrapt liegende verbale psychopaten de wetten 10 ply diep naar hun hand zetten en (als het dan nog mis gaat of dreigt te gaan) erboven staan: ‘The law does not apply to psychopaths’.

    Wel bewezen is behalve “Lockheed” bijv., dat Bernhard een SS’er en geheel vrijwillig vroeg NSDAP-lid was, maar -terwijl dat in combinatie met hoogst alarmerende vreemdigheden die kort voor en gedurende WOII rond Bernhard de kop opsteken normaliter genoeg is om hier bij de overheid weggezuiverd te worden met de allerzwaarste maatregelen, ook tegen je nageslacht- heeft het voor de hoogverraderlijke (!) psychopaat en zijn nageslacht geen vergelijkbaar gevolg gehad.

    Nee, hem is de ambtenarenzuivering in handen gespeeld, zoals Donner (bekend als de GolfoorlogII fluisteraar van Balkenende) in de Raad van State zit met een dikke vinger in de pap aangaande het al dan niet vervolgen van oorlogsmisdrijven……..

    Zolang de kwaadwillend gemanipuleerde goegemeente verder slaapwandelt, gevoed door de NOS en De Telegraaf enzo, kankeren deze ijskoude types onverstoord verder als een staat in de staat.

Geef een reactie